Wpisz i naciśnij enter

Ako sa obliecť na Vianočný večierok v práci? Dámske štylizácie spájajúce klasiku s trendmi

žena v čiernych, elegantných šatách a čiernych lodičkách.

December je špeciálne obdobie roka – nielen rodinné stretnutia pri stole, ale aj firemné vianočné večierky. Neviete, ako sa obliecť na vianočný večierok pre zamestnancov? 

Vianočné párty majú svoje pravidlá. Keď dopĺňate outfit na ne, nezabudnite ho zladiť k príležitosti a miestu akcie, zvyčajne reštaurácii. Ako darček od značky Wojas sme pre Vás pripravili dámske vianočné štylizácie, ktoré harmonicky spájajú vianočnú klasiku s aktuálnymi trendmi. 

Oblečenie na firemný vianočný večierok – čím by malo vyniknúť?

Vianočné firemné stretnutia sa stali stálicou v decembrovom kalendári firiem z rôznych odvetví. Intímne večierky a veľkolepo organizované akcie – bez ohľadu na rozsah, dávajú 

možnosť stretnúť sa so zamestnancami v inom prostredí ako denne, vzhľadom na špeciálnu príležitosť, ktorou sú Vianoce.

Tajomstvo úspešnej štylizácie Štedrý večer 2022? Outfit na túto špeciálnu príležitosť by mal nielen ladiť so slávnostnou atmosférou, ale byť aj štýlový. Firemný večierok je skvelou príležitosťou dokázať, že nám nie sú ľahostajné najnovšie módne trendy. Oblečenie voľme elegantné, striedme a nie príliš kontroverzné, čo však neznamená, že nudné. Vianočné tradície môžu ísť ruka v ruke so vyjadrením seba samých. 

Pri tej príležitosti Vás pozývame , aby ste si prečítali článok, v ktorom navrhujeme, ako sa obliecť na obchodné stretnutie. Predstavujeme v ňom tematiku komponovania štylizácií formálneho charakteru.

čierne ihličkové čižmy s retiazkoužena v čiernych šatách a čižmách na vysokom opätku.

Firemný vianočný večierok - hotové návrhy na štylizáciu pre ňu

Čas vianočných večierkov sa nezadržateľne blíži. Neviete čo si obliecť na vianočný večierok v práci? Sme tu, aby sme Vám pomohli – pripravili sme slávnostné štylizácie, ktoré spájajú jedinečný charakter stretnutia s aktuálnymi módnymi trendmi. Inšpirujte sa nimi vytvorením outfitu na magický večer so svojimi nadriadenými a kolegami.

Vianočná štylizácia so šatami a koženými čižmami nad kolená

Náš zoznam otvára naozaj slávnostná štylizácia - na firemný vianočný večierok odporúčame súpravu založenú na šatoch. Malé čierne šaty v slávnostnom vydaní? Je ťažké nájsť klasickejší návrh, ktorý je už roky vždy v súlade s trendmi. Na firemné stretnutie sa bude hodiť elegantný outfit, napríklad z mimoriadne módneho velúru. Ak ide o strih, zamerajme sa na módny ceruzkový alebo trapézový strih. K šatám dolaďme najobľúbenejšie topánky zimnej sezóny 2022/2023 - vysoké, dámske čižmy zapínané na zips a priliehavý zvršok.

Vianočný večierok v práci - outfit s čižmami na podpätku a overalom v hlavných úlohách

Ďalším z našich návrhov je overal, ktorý sa bude hodiť ako dámsky outfit na vianočný večierok do práce. Jednodielny oblek propagujú hviezdy módneho sveta už niekoľko dobrých sezón - trend kombinézy sa teda oplatí využiť aj vo vašom hviezdnom outfite. Na vianočné stretnutie v práci sa bude skvele hodiť čierny overal s vyvýšeným výstrihom, decentne zvýrazneným pásom a efektným zaväzovaním v páse z kvalitnej látky spájajúcim blúzu s nohavicami. Komplet krásne doplnia čierne dámske členkové čižmy na vysokom podpätku. Dodajte svojmu vianočnému outfitu farebnosť doplnkami – červenou kabelkou alebo tmavozeleným šálom. 

Klasická štylizácia na vianočný večierok do práce s blúzkou a nohavicami

Po svojom obľúbenom oblečení môžu siahnuť aj milovníčky nestarnúcej klasiky, ktoré vyberajú outfit na vianočný večierok v práci. Kombinácia nohavíc a blúzky je skvelou voľbou pre ženy, ktoré sa necítia pohodlne v módnom overale - rovnako štýlový bude aj klasický komplet elegantného strihu. Základom outfitu môžu byť úzke cigarky čiernej farby v kombinácii s bordovou košeľou obálkového strihu. Zaujímavo budú vyzerať aj zladené nohavice v červeno-čiernom károvaní v kombinácii s topom zakončeným volánmi alebo riasením. Navrch bude užitočné sako odkazujúce na farby štylizácie. Aké topánky najlepšie doplnia takýto outfit na firemný vianočný večierok? Zdvorilý outfit zaujímavo doplnia výrazné čierne kožené chelsea čižmy na stabilnom opätku alebo velúrové lodičky na vysokom podpätku s remienkom okolo členka.

 
alt

Firemný vianočný večierok so sukňou a vysokými podpätkami

Módne duo: blúzka a sukňa budú tiež skvelým nápadom na firemný vianočný večierok. Rovnako ako v prípade nohavíc, aj tu sa oplatí obliecť si na túto príležitosť sukňu elegantného strihu. Skvele poslúži najmä ceruzkový outfit - čiernu koženú sukňu možno zladiť s blúzkou s módnymi nafúknutými rukávmi, napríklad v károvom vzore alebo stále módnych bodkách. Na vrch si oblečte krátke sako. Vhodnou obuvou k takémuto kompletu môžu byť čierne dámske členkové čižmy postavené na vysokom stĺpiku, ktoré nám navyše zoštíhlia postavu. Alternatívou sú lakované mokasíny s masívnou podrážkou.

Čaká Vás firemný vianočný večierok? Značka Wojas prichádza s pomocou pri dotváraní elegantného a štýlového outfitu na túto príležitosť - v našej ponuke nájdete dámske topánky, ktoré zodpovedajú aktuálnym trendom, vrátane členkových čižiem, čižiem a chelsea topánok.

Pohrajte sa s módou, kombinujte mokasíny a ponožky
Poprzedni
Pohrajte sa s módou, kombinujte mokasíny a ponožky
Ako sa obliecť na Valentína? Vytvorte romantický look
Następny
Ako sa obliecť na Valentína? Vytvorte romantický look