Wpisz i naciśnij enter

Prehľad dámskych formálnych topánok na jar

Prehľad dámskych formálnych topánok na jar

V ženskom šatníku musí byť miesto pre elegantné dámske topánky. Rovnako ako „večerné šaty“ sú nevyhnutnosťou v šatníku každej ženy bez ohľadu na štýl, ktorý preferuje. Pohodlné dámske kožené topánky, klasické vysoké podpätky alebo elegantné členkové topánky - výber formálnych modelov je skutočne impozantný. Pozrite sa, čo pre vás značka Wojas pripravila na jarné obdobie!

Elegantné dámske topánky v rôznych prevedeniach

Módne dámske topánky sú základom každej štylizácie, ale aj jej jedinečným doplnkom. Dodávajú jej jedinečný štýl a vďaka nim každá štylizácia zakončená topánkami na vysokom podpätku vyzerá o niečo rafinovanejšie. Elegantné dámske topánky na vysokom podpätku majú ešte jednu nepopierateľnú výhodu - tvarujú postavu a opticky predlžujú nohy. Mali by sme však pamätať na to, že pohodlie a komfort ich nosenia nie je o nič menej dôležité ako vizuálny vnem aký zaručujú klasické lodičky. Značka Wojas nezabúda, že šik a elegancia musia vždy ísť ruka v ruke s komfortom používania. Pri zachovaní tradičných remeselných výrobných techník spájame najvyššiu kvalitu spracovania s jedinečným dizajnom. Náš obchod ponúka klasické vysoké podpätky, pohodlné dámske kožené topánky alebo elegantné topánky na nízkom podpätku. Všetky budú dokonalým zavŕšením formálneho outfitu na jar.

Pohodlné dámske kožené topánky na každú príležitosť

Formálne a mimoriadne elegantne. Na vyššom a mierne nižšom podpätku. Klasické dámske lodičky, dámske vysoké podpätky alebo pohodlná dámska obuv na stĺpiku. Každý model je prispôsobený prevládajúcim trendom a je vyrobený s ohľadom na Vaše pohodlie.

Pohodlná dámska kožená obuv vytváraná pod značkou Wojas, ktorá bude kraľovať túto jar, je vyrobená z materiálov získaných od európskych výrobcov. V našej ponuke nájdete originálne topánky vyrobené z prírodnej kože, velúrovej kože alebo nubuku. Hladké vysoké podpätky v bohatej farebnej ponuke, lodičky zapínané na členkoch ozdobnou sponou, jemné ozdoby na prednej časti chodidla alebo modely s bohato zdobeným podpätkom a zadnou časťou obuvi - podľa príležitosti a štýlu si môžete zvoliť klasický šik a okoreniť ho štipkou extravagancie.

Výber je naozaj obrovský, takže si môžete vybrať dámske formálne topánky bez obmedzenia

Elegantná obuv na nízkom podpätku sa hodí k všetkému. Ak hľadáte univerzálne spoločenské topánky, môžete zvoliť modely v klasickej čiernej farbe. Môžete bez obáv vsadiť na topánky vyrobené z velúrovej kože aj z najkvalitnejšej lícovej kože. Čierne vysoké podpätky budú vyzerať perfektne v kombinácii s formálnou a večernou štylizáciou. Hodia sa takisto k ležérnym šatám, ako aj k elegantným večerným šatám alebo dokonca k jednoduchým látkovým nohaviciam, ľahkej košeli a elegantnému saku. Budú sa perfektne hodiť na väčšie udalosti, rodinné oslavy alebo obchodné rokovania.

Jar je ideálnym časom na to, aby ste do svojho šatníku dodali trochu farby. Neobmedzujte sa preto na jednu farbu a dožičte svojej štylizácii trochu živšie odtiene topánok. Ikonické béžové vysoké podpätky sú len predzvesťou širokej ponuky pohodlnej a módnej dámskej obuvi, ktorá oslávi triumfy tohtoročnej jari.

Pohodlné vysoké podpätky alebo elegantné topánky na kline?

Všeobecne sa verí, že elegantné dámske topánky sú tie, ktoré hrdo stoja na vysokom podpätku. Ak sú správne prispôsobené nohe, majú podšívku chrániacu nohy a podrážku drážkovanú v prednej časti, aby zabezpečili protišmykové vlastnosti, môžu sa stať najpohodlnejšou obuvou vo vašom šatníku. Pri výbere pohodlných vysokých podpätkov pre široké chodidlo dbajte na dobre umiestnený podpätok - mal by byť presne v strede päty.

Pamätajte tiež, že štýlové topánky nie sú len topánky na vysokých podpätkoch. Triedu môžete pridať výberom elegantných topánok na klinovom podpätku alebo dokonca lodičiek s veľmi nízkymi a úzkymi podpätkami. Ak nie ste zvyknutí chodiť na vysokých podpätkoch a úzky podpätok nie je Váš štýl, môžete si úspešne zvoliť topánky na stĺpiku, ktoré budú o niečo stabilnejšie a poskytnú lepšiu priľnavosť k zemi. V ponuke značky Wojas nechýbajú ani elegantné topánky na nízkom opätku, ktoré skvele doplnia aj ten najformálnejší outfit.

Celoročný trend, čiže členkové topánky na jar

Aj keď sú členkové topánky spojené s chladnejšími mesiacmi a pripomínajú jesenný a zimný šatník, v tomto prípade móda nerozlišuje medzi ročnými obdobiami. Čižmy a elegantné dámske členkové topánky sú perfektnou voľbou aj na jarné dni. Kombináciou vkusných čiernych čižiem na stĺpiku s nariasenou sukňou alebo dokonca dlhými šatami vytvoríte nadčasovú a trochu avantgardnú, ale neskutočne elegantnú štylizáciu. Ak chcete dodať jedinečný charakter, vyberte si klasické čižmy s viacfarebnou vložkou alebo dekoráciou v podobe mašle alebo mierne lesklej retiazky. Na oficiálnu udalosť si k štýlovým šatám vyberte čižmy na vysokom podpätku - štýl, trieda a šik v jednom! Chcete na chvíľu odhodiť čiernu? S elegantnými členkovými topánkami v béžovej alebo jemnej hnedej farbe prelomíte tlmenú štylizáciu a zároveň dokonale zapadnete do farieb sezóny!

Klasika vždy v móde. Pozrite si dámske kabelky Wojas!
Poprzedni
Klasika vždy v móde. Pozrite si dámske kabelky Wojas!
Pravidlá pre výber obuvi k obleku
Następny
Pravidlá pre výber obuvi k obleku