Wpisz i naciśnij enter

Topánky s dlhou sukňou, ktoré Vás okúzlia. Pozrite si odporúčané modely

Topánky s dlhou sukňou, ktoré Vás okúzlia. Pozrite si odporúčané modely

Dlhé sukne majú obrovskú skupinu priaznivcov. Nie bez dôvodu - maxi sukne efektívne zdôrazňujú prednosti postavy. A hoci sú samy o sebe mimoriadne štýlové, vyžadujú si spoločnosť šikovne vybranej obuvi. Aké topánky si teda vybrať k dlhej sukni, aby ste v nej vyzerali naozaj fenomenálne? Čo treba zvážiť pri ich výbere? Poradíme!

Prečo sa oplatí mať v šatníku dlhé sukne?

Maxi sukňa je absolútnou nevyhnutnosťou v šatníku každej ženy. Rozmýšľate, aké topánky sa k nej hodia? Skôr ako doplníte svoj šatník o sukne, mali by ste vedieť, prečo sa oplatí mať ich vo svojej zbierke. V prvom rade sú nadčasové a univerzálne. Ľahká, vzdušná sukňa sa dá štylizovať mnohými spôsobmi. S ich pomocou vytvoria zaujímavé sety rovnako milovníci romantického štýlu, milovníci urban looku, ako aj milovníci rockového štýlu. Maxi sukne prichádzajú v mnohých štýloch. Rozšírené, plisované, tylové, obálkové, ceruzkové, s volánmi ... každá fanúšička sukní si medzi nimi nájde to svoje! 

Kľúčom k úspechu ich štylizovania je správna obuv. Pri výbere topánok k dlhej sukni sa oplatí zamerať sa na osvedčené farebné kombinácie. Odtieň topánok by mal zodpovedať farbe maxi sukne. 

Aké topánky zladiť s maxi sukňou?

Maxi sukňa je už niekoľko sezón jedným z najhorúcejších módnych trendov a je skvelým základom pre veľa štylizácií. Správne zvolená obuv určuje ich konečný charakter. Aké topánky s dlhou sukňou budú najlepšou voľbou? Prinášame niekoľko našich tipov na úspešné zostavy.

Ľahké a letné so sandálmi

Dlhé sukne sa perfektne hodia k ľahkým sandálom. Najobľúbenejšie topánky na leto budú vyzerať skvele v štylizáciách v duchu boho. Na ich vytvorenie budeme potrebovať sandále s hrubou podrážkou, ktoré dokonale zapadnú do dovolenkovej atmosféry.

Roztomilé a ležérne s teniskami alebo sneakersami

Dlhá sukňa zlomená športovými topánkami? Prečo nie! Ide o mimoriadne obľúbenú kombináciu medzi fanúšikmi ležérneho štýlu. Maxi sukňu je možné ľubovoľne kombinovať s bielymi teniskami alebo dámskymi sneakersami na platforme. V takomto sete budú vyzerať dokonale rovnako tepláky, ako aj romantické tylové maxi sukne.

Módne a pohodlné s balerínami

V štylizáciách s maxi sukňou môžeme použiť aj klasické balerínky. Modely vyrobené z prírodnej kože vyzerajú krásne v spoločnosti jednoduchých pletených sukní. Pasovať bude aj bavlnené tričko a oversized sveter prehodený cez vrch.

Štýlové a teplé s čižmami

Dlhá sukňa nie je vyhradená len pre letné štylizácie. Tento prvok šatníka sa dá úspešne použiť aj na jeseň a v zime. Najmä v chladných dňoch bude dôležitý šikovný výber topánok k dlhej sukni. Kožené čižmy k sukni sú ďalším osvedčeným nápadom pre nadčasový look. 

čierne členkové čižmy ideálne k dlhej sukni
čierne čižmy na opätku ideálne k dlhej sukni

Dievčenské a s pazúrom s členkovými topánkami

Ďalším z našich návrhov je štylizácia s dlhou plisovanou sukňou s rozparkom na boku. Jej romantickú povahu zaujímavo rozbije kožená bunda ramones nonšalantne prehodená navrchu. Pod bundu si oblečte basic blúzku s dlhým rukávom. A na nohy - krátke členkové topánky so šnurovaním. Týmto jednoduchým spôsobom získa dievčenská súprava dravý, mimoriadne módny charakter. 

hnedé čipkované dámske čižmy
dámske čierne čižmy na kline

Všestranné a s charakterom s mokasínami

Maxi sukňa ozaj miluje spoločnosť ešte jedných topánok - sú nimi dámske mokasíny. Obuv vyzerá najzaujímavejšie v kombinácii s boho sukňami zo vzdušných materiálov a s basic topom. No nielen - mokasíny postavené na platforme vytvoria harmonické duo s čiernou sukňou po zem s drobnými záhybmi. Súpravu je možné zladiť s tričkom s logom vašej obľúbenej skupiny. 

dámske mokasíny hnedej farby

Ženské a vkusné s lodičkami

Maxi strih využijete pri vytváraní súprav na romantické rande alebo rodinnú oslavu. Ako topánky k dlhej sukni v tomto prípade poslúžia kožené lodičky na stĺpiku. Stabilné topánky krásne odhalia nohu a vytvoria veľmi ženský vzhľad na špeciálne príležitosti. 

dámske čierne lodičky na vysokom podpätku

Maxi sukne sú jedným z najpohodlnejších a mimoriadne všestranných prvkov dámskeho šatníka. Vyzerajú skvele v kombinácii s ďalšími vrstvami oblečenia a dobre pasujúcou obuvou. Takú, v širokej škále štýlov a farieb nájdete v bohatej ponuke značky Wojas!

Aké topánky sa hodia k ponožkám nad kolená? Spoznajte naše propozície.
Poprzedni
Aké topánky sa hodia k ponožkám nad kolená? Spoznajte naše propozície.
Ako sa obliecť na karnevalový ples? Inšpirujte sa!
Następny
Ako sa obliecť na karnevalový ples? Inšpirujte sa!