Wpisz i naciśnij enter

Topánky s farebnou podrážkou. Spoznajte trend pre fanúšikov farieb

topánky s farebnou podrážkou

Podrážka je najdôležitejšou časťou topánky – poskytuje chodidlu stabilitu, izoluje ju od zeme a chráni pred pošmyknutím. V závislosti od štýlu topánky môže byť podrážka plochá, platforma alebo vybavená ihličkovým alebo blokovým podpätkom. A hoci svojou farbou väčšinou odkazuje na topánky, tohtoročnú jeseň a zimu ovládne trend topánok s farebnou podrážkou. Poradíme, ako využiť farebnú podrážku v štylizáciách na najbližšie mesiace!

Zamerajte sa na trend: topánky s farebnou podrážkou

História topánok s farebnou podrážkou, ktorú milujú fanúšikovia farieb, sa spája s postavou Christiana Louboutina. Jeden z najväčších návrhárov v histórii módy v roku 1992. vytvoril vysoké podpätky (vlajkový model značky) s podrážkou v červenom odtieni. Od vzniku prvých topánok s farebnou podrážkou ubehlo presne 30 rokov – v poslednej dobe sme svedkami návratu záujmu o farebné základy topánok. Módna obuv na jeseň a nadchádzajúcu zimu nám poskytne nielen tepelný komfort a stabilitu na klzkom povrchu, ale aj nevšedný vzhľad. A môže za to farebná podrážka, ktorá je najhorúcejším trendom do chladných dní!

Farebná podrážka – spôsob, ako prelomiť jesenno-zimné štylizácie 

Sezóna 2022/2023 je obdobím, kedy budú hrať hlavnú úlohu v štylizáciách dámske topánky s farebnou podrážkou . Minimálne jeden pár nevšednej obuvi s farebným prvkom odporúčame kúpiť najmä tým, ktorí podporujú lámanie módnych vzorov. Vďaka farebnej podrážke získajú aj tie najspokojnejšie outfity nevšedný charakter a dodajú jesenno-zimnej aure dodatočný výraz.

Žena v čiernych kožených šatáchŽena v čiernych šatách a kožených topánkach.

Ako nosiť topánky s farebnou podrážkou? Hotové štylizácie

Nižšie uvádzame propozície hotových štylizácií so zaujímavým akcentom v podobe farebnej podrážky.

Dizajnové chelsea čižmy s farebnou podrážkou v módnych jesenných odtieňoch

Hľadáte naozaj jedinečné topánky na sezónu jeseň-zima? Obuv, ktorá upúta a zmení akúkoľvek štylizáciu do mesta? Odporúčame dizajnérske chelsea boots - praktický, nazúvací model so širokým podpätkom a geometrickým charakterom. Svetlohnedé topánky s čiernym prestrihom a farebnou podrážkou v odtieňoch béžovej a karamelovej vyzerajú jedinečne. Náš nápad na štylizácie s použitím topánok s farebnou podrážkou je mierne oversize sveter v krémovom odtieni v kombinácii s hnedou midi sukňou s volánmi. Nonšalantný vzhľad doplní klasický kabát siahajúci do polovice stehien – nutne v módnych odtieňoch jesenno-zimnej hnedej. 

Čižmy s farebnou podrážkou v ženskom odtieni červenej

Dokonalým odkazom na topánky, ktoré pred rokmi navrhol Christian Louboutin, sú dámske čižmy s červeným akcentom dostupné v ponuke Wojas. Ideálne pre mrazivé dni, topánky s kontrastnou, farebnou podrážkou budú vyzerať zaujímavo v monochromatických súpravách. Pre fanúšikov ultra ženských súprav na romantické výlety odporúčame total look s čiernymi zavinovacími koženými šatami. K tomu si zoberme dlhý vlnený kabát do polovice stehna, ktorý zakryje zvršok topánok. Vizuálne konzistentný set s farebnou podrážkou je kombináciou, ktorej sa nedá nevenovať pozornosť. Zaujímavým doplnkom outfitu bude čierny dizajnový kufrík s – nijako inak – červenými vložkami. 

Topánky s farebnou podrážkouTopánky s farebnou podrážkou

Dámske členkové čižmy na vysokom opätku s farebnou podrážkou

Čas na štylizácie pre milovníčky členkových čižiem – jedných z najobľúbenejších topánok na jesenné a zimné mesiace. Pre fanúšikov módnych trendov odporúčame ako inšpiráciu dámske členkové čižmy na širokom opätku s červenou farebnou podrážkou, ktoré efektne dopĺňajú čierny zvršok. S čím ich kombinovať? V každodenných štylizáciách na nákupy, na vysokú školu alebo na prechádzku budú dobrou voľbou pohodlné boyfriend džínsy v čiernej farbe s prešívanou bomber bundou, ktorá zaistí maximálny tepelný komfort. Pod ňu si môžeme obliecť ladiacu červenú blúzku s dlhými rukávmi, ktorá bude odkazovať na farebnú podrážku topánok. 

Elegantná štylizácia s čižmami s tieňovanou podrážkou

Nakoniec návrh s kontrastnou farebnou podrážkou pre fanúšikov nadčasovej elegancie. V ponuke Wojas predstavujeme jedinečné dámske členkové topánky s tieňovanou, čierno-krémovou podrážkou, ktorá originálnym spôsobom rozbíja čiernosť obuvi. Model siahajúci mierne nad členok je vybavený módnou ponožkou, ktorá príjemne obopína nohu v chladných dňoch. Podošva v podobe platformy s blokovým podpätkom zaručuje výbornú stabilitu na zimnom teréne. Doplnková farba na podrážke skvele doladí ostatné prvky outfitu do práce (hoci nielen) - široké oblekové nohavice a vlnený kabát (oba v odtieni ecru) a pod ním nosený čierny rolák vypasovaného strihu. 

Rozmýšľate, ako prepašovať nejakú farbu do svojich jesenno-zimných outfitov? Napovedáme - farebnou podrážkou, ktorá si získala sympatie fanúšikov módnych experimentov. Najmódnejšie dámske topánky s farebnou podrážkou - členkové čižmy, čižmy, Chelsea čižmy a členkové topánky nájdete v širokej ponuke Wojas!

Odporúčame Vám tiež prečítať si náš článok na blogu o tom, ako nosiť čižmy nad kolená?

Ako nosiť čižmy nad kolená? 6 štylizácií, ktoré Vás okúzlia!
Poprzedni
Ako nosiť čižmy nad kolená? 6 štylizácií, ktoré Vás okúzlia!
Ako nosiť snehule? Štylizácie pre každú z nás
Następny
Ako nosiť snehule? Štylizácie pre každú z nás