Wpisz i naciśnij enter

Zimné štylizácie - elegantné aj každodenné

Zimné štylizácie - elegantné aj každodenné

Zima je ročné obdobie, ktoré, ako by sa mohlo zdať, nepraje módnym experimentom. V dôsledku nízkych teplôt, sneženia a zrážok, ako aj prenikavého vetra často uprednostňujeme tepelnú pohodu nad módnym vzhľadom. Aplikovaním niekoľkých jednoduchých trikov však môžeme vytvoriť vydarené zimné štylizácie - módne a zároveň teplé. Čo treba zvážiť pri dokončovaní zimných outfitov? Aké oblečenie, topánky a doplnky doplnia dámske zimné štylizácie? Poradíme!

Zimné štylizácie – ako sa obliecť, aby ste si zabezpečili módny vzhľad a tepelný komfort?

Skôr než prejdeme k overeným receptom na zimné dámske štylizácie, pozrime sa, aké pravidlá treba pri ich tvorbe dodržiavať. V mesiacoch s náročným počasím sú veľmi vhodné sady, tzv. na cibuľku, ktoré spočívajú v obliekaní na seba niekoľkých vrstiev odevov. Vďaka tomu dokážeme náš outfit rýchlo prispôsobiť aktuálnym poveternostným podmienkam a zároveň dodať zimným štylizáciám nevšedný charakter. 

Zaujímavé efekty dosiahneme najmä kombináciou prvkov, ktoré sa líšia textúrou. Napríklad kombináciou obyčajnej blúzky s kardigánom s hustou väzbou a kožušinovou mikinou s kapucňou. Namiesto hrubého svetra noseného sólo môžeme zvoliť tenší rolák, cez ktorý si oblečieme flanelovú košeľu a páperovú vestu.

Najmódnejšie elegantné zimné štylizácie

Pri tvorbe zimných štylizácií do práce môžeme využiť aj vrstvený vzhľad. Súprava elegantných blúzok a cez ňu prehodeného vlneného kardiganu alebo kombinácia košele s velúrovou vestou nás ochráni pred teplotnými skokmi vonku a vo firemných priestoroch. Medzi poloformálne jesenno-zimné štylizácie patria aj šaty - skvelou voľbou budú mimoriadne módne modely svetrov, vyrobených z hrejivého úpletu. Zimné štylizácie do kancelárie budú krásne vyzerať aj s klasickými šatami s károvaným vzorom - k nim zladený dámsky kožený opasok krásne zvýrazní pás. K tomu si oblečme elegantné smart casualové sako vo vypasovanom strihu.

Rovnako úspešné budú zimné štylizácie so sukňou ceruzkového strihu a svetríkom zapínaním na gombíky, pod ktorý si oblečieme blúzku s dlhým rukávom. Hitom tejto zimy budú aj vzdušné šaty v boho štýle, ku ktorým sa budú hodiť jemné svetre a tvídové saká. Nezabúdajme ani na farebne zladené pančuchové nohavice! Čierny, grafitový alebo béžový kabát - zimné štylizácie s jeho účasťou okúzlia vrstveným charakterom, ktorý okrem módneho vzhľadu poskytuje aj maximálne teplo. Topánkami, ktoré najlepšie doplnia elegantné zimné štylizácie, sú dámske čižmy s dĺžkou pod kolená alebo nad kolená a na menšom či väčšom podpätku.

Najmódnejšie každodenné zimné štylizácie

Základom každodenných outfitov na chladné a zasnežené dni sú džínsové nohavice, medzi ktoré patria aj módne rúrky alebo mom jeans. Zimné štylizácie s nimi v hlavnej úlohe skvele doplní basic tričko a bavlnené vrchné oblečenie. Nohavice tohto typu budú skvele vyzerať aj spolu s kvetinovou blúzkou s dlhými rukávmi a krátkym kardigánom zapínaným na gombíky. V casualových outfitoch bude skvelá aj nariasená sukňa - zimné štylizácie so sukňou na vychádzku s kamarátkou alebo romantické rande doplní rolák zvýrazňujúci prednosti postavy a zakrývajúci pritom krk pred chladom.

Na výslní sú tiež pohodlné, zakrývajúce boky blúzové šaty s veľkou kapucňou, ku ktorým môžeme zladiť teplé legíny. V domácom zátiší budú zase najlepšie teplákové kombinézy, ktoré nám zaistia maximálny komfort. Každodenné zimné štylizácie, to sú tiež šikovne do vybrané vrchné odevy – k aktuálnym trendom patria najmä páperové bundy s kapucňou, ktoré nás účinne chránia pred najväčším mrazom. Na mierne teplejšie dni môžeme zvoliť košeľovú bundu a páperovú vestu. Dámske zimné štylizácie to sú aj zimné topánky - štylizácie na každý deň doplnia modely dostupné v ponuke Wojas. Sú to klasické členkové čižmy na plochej podrážke alebo na podpätkoch, rockové chelsea čižmy a viazané členkové čižmy. Do veľkého snehu budú ideálne snehule.

Nevyhnutné doplnky, ktoré dotvoria dámske zimné outfity

Jesenno-zimné štylizácie to sú tiež teplé doplnky. V našom šatníku na túto časť roka nesmie chýbať predovšetkým pokrývka hlavy. Nájdete medzi nimi klobúky s tenkou alebo hrubou väzbou, štýlové barety pre elegantné štylizácie a chrániče sluchu, ktoré dodajú súpravám módny šmrnc. Zimné doplnky to sú taktiež, dostupné v našej ponuke, kožené dámske rukavičky vyrobené z lícovej kože, odolné voči poveternostným podmienkam. Nezabúdajme tiež o šáloch, ktoré pevne obopínajú krk.

Každá žena chce vyzerať krásne, bez ohľadu na počasie. Keď sú teploty pod nulou, môžeme vytvárať zimné štylizácie, ktoré sú módne a zároveň teplé! Pri skladaní Vám pomôžu topánky, oblečenie a doplnky ideálne na zimu, dostupne v ponuke Wojas. Poďte si ich vyskúšať!

Oblečenie pre nízke dievčatá - aké oblečenie a topánky pridajú pár centimetrov?
Poprzedni
Oblečenie pre nízke dievčatá - aké oblečenie a topánky pridajú pár centimetrov?
Najmódnejšie kabelky tejto sezóny. Prehľad dámskych kabeliek značky Wojas
Następny
Najmódnejšie kabelky tejto sezóny. Prehľad dámskych kabeliek značky Wojas