Wpisz i naciśnij enter

Stylizácie s mušketierkami na sezónu jeseň/zima 2023/24

Stylizácie s mušketierkami

Mušketierske topánky možno považovať za synonymum triedy a elegancie. Krásne kombinácie vytvárajú so sukňami a šatami v midi a mini verziách, ako aj s vypasovanými nohavicami či hladkými legínami. Tieto topánky sú navyše výrazné, preto sa oplatí vedieť, s čím ich kombinovať. V dnešnom článku nájdete inšpiráciu na módne štylizácie s mušketierkami na jeseň a zimu.

Čo potrebujete vedieť skôr ako si obujete mušketierky?

Ak rozmýšľate, či sú mušketierky módne, rozptýlime Vaše pochybnosti. Tieto charakteristické čižmy nad kolená sú jedným z tých modelov obuvi, ktoré možno označiť za nadčasové. Preto sa pri ich zaraďovaní do šatníka oplatí dbať na kvalitu ich spracovania a materiálov. My odporúčame klasické modely, obohatené o jemný podpätok a krásne priliehajúce k nohe. V ponuke Wojas nájdete mušketierky z hladkej kože alebo velúrovej kože príjemnej na dotyk. Na jeseň a v zime sa oplatí vyberať modely, ktoré sú zateplené a účinne nás ochránia pred horším počasím. Veľkou výhodou týchto topánok je, že dokážu dodať každej štylizácii jedinečný výraz a charakter. Ak teda máte v šatníku mušketierky, štylizácie, ktoré vytvoríte, nikdy nebudú nudné!

styling s mušketiermistyling s kabátom, šatami a mušketiermi

Mušketierky – štylizácie s mini šatami

V našej prvej propozícii spájame čižmy nad kolená s krátkymi šatami. Táto kombinácia je nielen veľmi ženská, ale aj jemná a elegantná. Pre dosiahnutie elegantného výrazu odporúčame decentné farebné kombinácie a minimalistické doplnky. Dobrým príkladom sú béžové, pletené šaty po kolená v kombinácii s čiernymi alebo svetlohnedými mušketierkami. Na dotvorenie celého looku volíme jemnú, čiernu alebo béžovú kabelku a máme hotovú štylizáciu. Na jeseň a v zime môžete mušketierky ľubovoľne kombinovať s vlnenými kabátmi a koženými motorkárskymi bundami. Garantujeme Vám, že táto štylizácia bude nielen módna, ale v týchto chladnejších dňoch Vás aj efektne "zabalí". Ak sa rada hráte s módou, pridajte k celému looku klobúk!

S čím nosiť mušketierky nad kolená? Vyberte si štylizácie s minisukňou

V ďalšej propozícii sa bližšie pozrieme na klasickú minisukňu: môže byť hladká alebo kockovaná. Zladíme k nej čižmy na podpätku z velúrovej kože a doplníme jesenno-zimným must-have, teda rolákom v čiernej, bielej alebo béžovej farbe. Táto štylizácia je mimoriadne jednoduchá, no vďaka výrazným mušketierkom sa stáva výraznou. Pri tejto kombinácii sa oplatí vybrať pančuchové nohavice, ktoré nie sú úplne nepriehľadné. Celé to odľahčíte a vyhnete sa tak efektu „preťaženia“. Ak sa rozhodnete pre hladké textúry sukne a topu, kabelka s jemným remienkom s kvetinovým alebo vyšívaným akcentom bude dokonalým doplnkom celku. Na vrch prehoďte svoj obľúbený kabát a máte hotový outfit, ktorý Vás prinúti vyraziť na jesennú prechádzku!

styling s čiernymi šatami a mušketiermistyling s čiernymi šatami a mušketiermi

Mušketierky v spojení s nohavicami a legínami

Na našom zozname nesmie chýbať propozícia, vďaka ktorej množstvo žien miluje mušketierky! Štylizácie s vypasovanými džínsami a svetrami sú úspešným receptom na look, ktorý spája klasiku, eleganciu a slobodu. Ak sa rozhodnete obliecť si džínsové nohavice, zvoľte kratší kardigán v námorníckej modrej alebo čiernej. K nohaviciam pridajte opasok s ozdobnou prackou a jemne zastrčte prednú časť svetra do nohavíc. Toto je dokonalý príklad toho, ako nosiť čižmy nad kolená každý deň. Táto zdanlivo jednoduchá štylizácia pôsobí výrazným dojmom. Celý look môžete zladiť s väčšou kabelkou a štýlovými slnečnými okuliarmi na prechádzku začiatkom jesene. Ak namiesto džínsov zvolíte čierne legíny s hladkou textúrou, zlaďte ich s oversize kardigánom – získate vzhľad v štýle Lady Diany.

ako nosiť mušketierov? Nápad na styling

 

Ako nosiť mušketierky s midi sukňou?

Po klasike je čas na trochu prekvapivé kombinácie. Návrhári sú čoraz ochotnejší kombinovať čižmy nad kolená s dlhšími sukňami. Môžete si vybrať minimalistické svetríkové šaty, ktoré vytvoria s mušketiermi ucelený celok. V poslednej dobe je čoraz obľúbenejší model sukní „na záložku“, v ktorom je zadná časť dlhšia ako predná. Takáto sukňa obohatená o opasok a bielu košeľu v kombinácii s mušketierkami patrí medzi tie sety, ktoré je ťažké ignorovať. K celému looku bude veľmi ladiť dlhý kabát, no v teplejších dňoch môžete siahnuť aj po oversize saku. Svet módy je v poslednej dobe veľmi dynamický, a tak sa oplatí sledovať, ako sa mušketierky dokážu ocitnúť v nevšednej spoločnosti. Štylizácie s plisovanými sukňami alebo maxi šatami sú odčarované a čoraz častejšie si ich vyberajú nielen hviezdy, ale aj ženy po celom svete.

Ako sa obliecť na firemnú akciu, aby ste vyzerali módne a elegantne?
Poprzedni
Ako sa obliecť na firemnú akciu, aby ste vyzerali módne a elegantne?
10 módnych modelov topánok na sezónu jeseň-zima 2023/24
Następny
10 módnych modelov topánok na sezónu jeseň-zima 2023/24