Wpisz i naciśnij enter

Aké pánske zimné topánky vybrať? Pozrite si najzaujímavejšie modely na zimu

Aké pánske zimné topánky vybrať? Pozrite si najzaujímavejšie modely na zimu

Zimné topánky sú špeciálnym kusom oblečenia. Na jednej strane by mali efektívne dopĺňať každodenné štylizácie a na druhej poskytovať stabilitu na neistej pôde a tepelný komfort pri nízkych teplotách. Aké pánske zimné topánky budú dobrou voľbou? Pri hľadaní dokonalého modelu sa oplatí zvážiť niekoľko dôležitých aspektov. Poradíme Vám, ako si kúpiť dobré pánske zimné topánky a ako ich využiť pri štylizáciách na chladné dni.

Dobré pánske zimné topánky – z akého materiálu by mali byť vyrobené?

Pri výbere topánok väčšinou zvažujeme ich vzhľad. Zimné topánky, pred ktorými stojí výnimočná úloha ochrany našich chodidiel pred zimou a vlhkosťou, si zaslúžia trochu viac pozornosti. Dôležitý je materiál, z ktorého je obuv na toto ročné obdobie vyrobená. Dobré zimné topánky pre muža si bez problémov poradia aj s náročnými poveternostnými podmienkami. Perfektnou voľbou preto budú pevné, nepremokavé modely vyrobené z najkvalitnejšej, prírodnej lícovej kože. Táto sa dobre prispôsobí tvaru chodidla a umožní mu dýchať, pričom je odolná voči poškodeniu. Prírodná koža je odolná voči meniacim sa teplotám a vďaka vhodnej impregnácii poteší naše oči bezchybným vzhľadom na ďalšie sezóny. Okrem lícovej kože stoja za povšimnutie aj pánske velúrové kožené topánky, ktoré sa budú hodiť najmä do suchých zimných dní.

Praktické modely na mrazivé dni – aké pánske zimné topánky stoja za pozornosť?

Pri kúpe topánok na zimu sa zamerajme aj na ich praktickosť. Pri zvažovaní , aké pánske zimné topánky budú dobrou voľbou, nezabúdajme ani na ich farbu. Najlepšie budú čierne, hnedé alebo tmavomodré topánky, na ktorých je menej vidieť všetky nečistoty. Pamätať by sme mali aj na podrážku – dobré pánske zimné topánky by mali byť o niečo hrubšie, vďaka čomu izolujú nohu od chladu. Lepší tepelný komfort zabezpečí aj netkané zateplenie. Modely vybavené drážkovanou podrážkou zas zaručia stabilitu na klzkom povrchu. Zimné topánky musia mať aj o niečo dlhšiu stielku – vďaka tomu budú pri nosení s hrubšou ponožkou maximálne pohodlné. Príliš tesná obuv môže zvýšiť pocit chladu a spôsobiť bolesť.

Členkové topánky a čižmy. Aké pánske zimné topánky by ste mali mať vo svojej zbierke? 

Zimné počasie nerozpúšťa – nízke teploty, dážď a sneh nás nútia prezliecť sa. Zásobiť sa treba aj dobrou zimnou pánskou obuvou, ktorá nám zaručí maximálny komfort v náročnej aure.

Do chladných zimných dní odporúčame štýlové pánske členkové topánky – široký sortiment topánok, ktoré možno ľahko prispôsobiť rôznym štýlom. V ponuke Wojas predstavujeme okrem iných aj klasické, viazané workery na vyššej podrážke so silne vyrezaným behúňom. Zlaďte hnedé zimné topánky s tmavomodrými džínsami, károvanou flanelovou košeľou a mikinou na zips. V smart casual štylizáciách sa budú hodiť elegantné členkové topánky z lícovej kože, vybavené šnurovaním a navyše bočným zipsom. K tmavohnedým topánkam sú dobrou voľbou khaki chinos, košeľa a hnedý kabát po kolená. Set do práce alebo na stretnutie s priateľmi je hotový!

Fanúšikovia sneakersov sa v zimnej sezóne nemusia vzdať svojich obľúbených topánok. V ponuke Wojas sú pánske sneakersy so zateplením, dokonale spájajúce športový štýl s odolnosťou dobrej zimnej obuvi. Decentné, hnedo-čierne odtiene budú ladiť s tmavými joggermi a športovými mikinami. Pre dni s množstvom bieleho páperia sa odporúčajú pánske snehule - ich vysoký zvršok účinne chráni pred vniknutím snehu dovnútra topánky a drážkovaná podošva poskytuje vynikajúcu priľnavosť k zemi. Alebo možno pánske čižmy vo vojenskom štýle? Pre pánov, ktorí radi zdôrazňujú svoj štýl, ponúkame originálne topánky s masívnou podrážkou, ktoré sa perfektne hodia k materiálovým cargo nohaviciam v kombinácii s hrubým svetrom.

Dobré zimné pánske topánky nie sú len čižmy, ale aj krátke pánske členkové topánky, ktoré nemohli chýbať v ponuke Wojas. Pánske členkové topánky v zimných štylizáciách sa dokonale osvedčia - široká škála dostupných modelov ponúka takmer neobmedzené možnosti skladania módnych setov. Sortiment obuvi na chladnejšie dni zahŕňa okrem iného chelsea čižmy, vyrobené z nubuku a vybavené elastickými vložkami, ktoré uľahčujú obúvanie a vyzúvanie. Tmavohnedý model dokonale zapadne do štylizácií s bavlnenými károvanými nohavicami, košeľou a pleteným sakom. Dodatočnú izoláciu od chladnej zeme a štýlový vzhľad zabezpečia aj čierne členkové čižmy na traktorovej podrážke, ktoré sa v monochromatickej verzii hodia k úzkym džínsom a hrubému svetru.

Dopĺňate svoj zimný šatník? Nezabudnite na topánky, ktoré by nám v chladných dňoch mali poskytnúť pohodlie, stabilitu a zároveň štýlový vzhľad. Pevné a zároveň módne pánske zimné topánky nájdete v širokom sortimente Wojas.

Ako si vybrať topánky a kabelku k šatám? Musia mať rovnakú farbu?
Poprzedni
Ako si vybrať topánky a kabelku k šatám? Musia mať rovnakú farbu?
Topánky ku kabátu – vytvorte si módny dámsky a pánsky outfit
Następny
Topánky ku kabátu – vytvorte si módny dámsky a pánsky outfit