Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky sa hodia k flitrovým šatám? Objavte najlepšie spojenia

Aké topánky sa hodia k flitrovým šatám

Keď sa zamyslíme nad flitrovými šatami, naša predstavivosť nás okamžite zavedie na miesta, kde vládne zábava a vznikajú jedinečné spomienky. Práve tu často oslavujeme Silvestra alebo sviatok svätého Ondreja. Dôležitý je najmä výber topánok k flitrovým šatám. Od toho, či si vyberieme vysoké podpätky alebo členkové topánky bude závisieť  povaha našej štylizácie. 

Farebná kombinácia – medzi harmóniou a kontrastom

Pri výbere topánok k flitrovým šatám musíme brať do úvahy ich tón. Kľúčom k úspechu s touto výraznou kreáciou bude pochopenie, kedy hľadať rovnováhu a kedy si dopriať viac. 

 

  • Ktoré topánky k flitrovým šatám budú fungovať úplne v každom prípade? Nikdy nás nesklame čierna, ktorá doplní takisto kreácie v svetlých ako aj v tmavých tónoch. Je to tiež trefa do čierneho, keď sú naše šaty vzorované alebo nejednotné. Čierne ihličkové podpätky alebo lodičky dodajú každej štylizácii eleganciu a konzistenciu.

 

  • Topánky v telových odtieňoch sú ďalšou všestrannou voľbou. Je to obzvlášť dobré riešenie, keď chcete, aby hlavným lákadlom Vášho outfitu boli flitre.

 

  • Aké topánky nosiť s flitrovými šatami v teplých tónoch? Vyberte si zlaté, ktoré sa perfektne hodia k teplým farbám, ako je červená či bordová. Pre chladné odtiene, ako je modrá alebo smaragdová, budú perfektnou voľbou topánky strieborné.

 

  • Ak máte radšej odvážnejšie kombinácie, môžete k flitrovaným šatám zvoliť výrazné topánky, vďaka ktorým dosiahnete zaujímavý kontrastný efekt. Dobre tu poslúži sýto modrá, bordová či fľaškovozelená.

 

  • Ak sú šaty pokryté čiernymi flitrami, vyberte si topánky v odtieňoch striebornej alebo sivej, ktoré vytvárajú jemný kontrast. V prípade bielych flitrov si môžete vybrať zlatú alebo béžovú, ktoré udržia svetlý tón a dodajú celku trošku tepla.

 

Pozrite si aj náš článok, v ktorom radíme, aké topánky sa hodia k modrým šatám.

topánky k flitrovým šatámAké topánky nosiť s flitrovými šatami

Klasické vysoké podpätky – spoľahlivá voľba pre špeciálne príležitosti

Flitrové šaty sa lesknú a priťahujú pozornosť, takže elegantné kožené vysoké podpätky budú dokonalým doplnkom. Vsaďte na modely s jednoduchými líniami, v ktorých budú šaty hrať hlavnú úlohu. Elegantná klasika v čiernej a telovej farbe je bezpečnou a nadčasovou voľbou, ktorá sa hodí prakticky ku každej farbe a štýlu flitrovej kreácii.

Členkové čižmy s akcentmi, teda topánky k flitrovaným šatám v nápadnom vykonaní

Najnovšie módne trendy nám pripomínajú veľkú silu kontrastu. Ak sa teda rozhodnete pre decentné, krátke, flitrované šaty, štipku drzého štýlu im môžete dodať členkovými čižmami s prackou alebo asymetrickým zipsom. Perfektné budú aj modely s jemným prešívaním alebo decentnými retiazkami, ktoré vnesú prvok modernosti bez toho, aby prehlušili celok.

Jemné členkové čižmy na ihličkovom podpätku – vyberte si klasický štýl, ktorý ide ruka v ruke s komfortom

Členkové čižmy na malom ihličkovom podpätku v minimalistickom a nadčasovom vykonaní sú voľbou, s ktorou sa už nikdy nebudete chcieť rozísť! V kombinácii s flitrovými šatami nad kolená vytvárajú duo, ktoré vyžaruje noblesou a štýlom. Topánky navyše poskytujú stabilitu a pohodlie pri nosení, čo je dôležité najmä pri dlhých akciách alebo pretancovaných nociach.

Mušketierky na dobytie tanečného parketu! Nadčasová klasika

Čižmy nad kolená sú kvintesenciou elegancie, ktorá sa dokonale pohráva s leskom flitrových šiat a vytvára rafinovaný a nonšalantný celok. Ich klasický dizajn poskytuje vyvážený kontrast k lesklému outfitu a dodáva štylizácii decentný výraz. Môžete si vybrať medzi hladkými a semišovými modelmi.  Mušketierky sú ideálne na formálne, no aj príležitostnejšie udalosti. Zaručujú pritom komfort a zvyšujú šancu na to, že pretancujete celú noc.

Vyberte si zlato a striebro, aby ste oslnili svoje okolie

Aké topánky nosiť k flitrovým šatám, ak sa riadite pravidlom: čím viac lesku, tým lepšie? Vyberte si modely v metalických farbách. Tie dodajú celku jedinečnú iskru a urobia ho ešte výraznejším. V ponuke Wojas nájdete strieborné sandále na podpätku, v ktorých budete vyzerať jednoducho fenomenálne! Vybrať sa môžete aj metalické baleríny, ktoré túto sezónu strhli módny svet.

topánky s flitrovými šatami v teplých tónoch

Dúfame, že pomocou týchto tipov vytvoríte úžasné štylizácie. A ak hľadáte viac módnych inšpirácií, pozrite si aj náš článok o tom, aké spoločenské topánky vybrať, aby farebne ladili.

Ako sa obliecť na banket? Pravidlá a tipy, ktoré Vám pomôžu vytvoriť štylizáciu
Poprzedni
Ako sa obliecť na banket? Pravidlá a tipy, ktoré Vám pomôžu vytvoriť štylizáciu
Topánky na Štedrý večer a sviatky: na aké modely sa oplatí staviť?
Następny
Topánky na Štedrý večer a sviatky: na aké modely sa oplatí staviť?