Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky sa hodia k modrým šatám?

Aké topánky sa hodia k modrým šatám?

Modrá je farba spojená s pokojom a harmóniou. Boli to napríklad kobaltovo modré šaty, ktoré mala Kate Winslet na sebe v záverečnej scéne Titanicu. Niet divu, že ženy po celom svete túžia nosiť šaty v rôznych odtieňoch tejto farby. 

Farba topánok a odtieň šiat

Topánky k šatám samozrejme vyberáme s prihliadnutím na ich odtieň. Aké topánky budú ideálne k šatám v rôznych odtieňoch modrej? Poradíme!

  • Perfektné topánky pre svetlo modré šaty sú telové alebo béžové. Vytvárajú jemnú a zároveň štýlovú kombináciu.
  • Pri výbere topánok k šatám v odtieni kobaltu môžeme siahnuť po tých v zlatej alebo striebornej farbe. Najmä, že metalické farby sú najhorúcejším módnym trendom tejto sezóny. Ak si dáme záležať na klasickejšom vydaní, spoľahlivým doplnkom kobaltových šiat budú čierne alebo béžové topánky.
  • Akú farbu topánok zvoliť k tmavomodrým šatám? Máme tu celé more možností! Námornícku modrú ľahko skombinujete s mnohými ďalšími farbami. K takýmto šatám sa skvele hodia telové, zlaté, strieborné, biele alebo aj červené topánky.

Pozrite si tiež náš článok, v ktorom radíme, aké topánky k hnedým šatám budú hitom.

strieborné ihlice k modrým šatám
styling s modrými šatami a striebornými podpätkami

Topánky ku kobaltovo modrým šatám

Aké topánky si vybrať ku kobaltovo modrým šatám, keď nás čaká dôležitá udalosť alebo špeciálna oslava? Čierne vysoké podpätky! V kombinácii s večerným outfitom vytvoria klasický a elegantný štýl, ktorý doplníte jemným šperkom a malou kabelkou cez rameno.

Kobaltové šaty, hoci sa to nezdá nemusia byť vyhradené výlučne elegantným outfitom. Ak zvolíte viacvrstvový náhrdelník v boho štýle a pletenú kabelku, vytvoríte dokonalý look na dlhé, letné večery. Aké topánky pasujú k štylizácii v tomto vydaniu? Naším návrhom sú dámske strieborné sandále. Ak Vám záleží na maximálnom komforte, zvoľte tie na rovnej podrážke.

topánky pre kobaltovo modré šaty

Topánky k svetlomodrým šatám 

Svetlomodré džínsové šaty s bielymi teniskami a kabelkou typu shopper bag sú jednoduchým receptom na casualový štýl. V lete k nim môžete pridať pár jemných náramkov a slnečné okuliare - look na dovolenkové výlety je hotový!

Akú farbu topánok vybrať k modrým šatám v svetlejšom tóne, ak má byť Váš vzhľad štýlový a klasický? Vyskúšajte kombináciu s béžovými vysokými podpätkami, elegantnými striebornými šperkami a malou kabelkou telovej farby. Je to dokonalá štylizácie na večerné výlety alebo výnimočné príležitosti.

aké topánky nosiť k svetlomodrým šatám
topánky pre svetlomodré šaty

Topánky k tmavomodrým šatám

Chystáte sa vyraziť s priateľmi v tmavomodrých šatách a neviete, aká farba topánok bude hitom? S bielou nebudete sklamaní! Šaty v kombinácii s bielymi sneakersami a džínsovou bundou sú jedným z najmódnejších štýlov tejto sezóny! Celok krásne zvýrazní väčšia kabelka a jemné, strieborné šperky.

K čiernym čižmám alebo lodičkám na vysokom opätku a elegantnej telovej kabelke sa zase budú skvele hodiť tmavomodré ceruzkové šaty. V tejto edícii celý look dokonale zvýraznia zlaté šperky - dodajú všetkému klasický charakter.

Styling s modrými šatami a čiernymi topánkami
dievča v modrých šatách a čiernych členkových topánkach

Aké topánky si vybrať k modrým šatám na svadbu?

Už roky kraľujú na svadbách a významných oslavách. Niet sa čomu čudovať, práve táto farba nám dáva veľké možnosti v rámci hry s módou a vytvárania individuálneho štýlu. Topánky k modrým šatám na svadbu by mali byť samozrejme pohodlné a zladené do odtieňa. Na svadbu väčšinou volíme kokteilové alebo maxi šaty v boho štýle, ktoré skvele doplnia klasické vysoké lodičky alebo sandále na stĺpiku.

čierne topánky pre modré svadobné šaty

Aké topánky sa hodia k modrým kvetinovým šatám?

V našich tipoch samozrejme nemôžu chýbať modré kvetinové šaty! Tu veľa závisí od farby vzoru. Majú Vaše šaty ružové kvety? S istotou môžete staviť na ružové dámske sandále, biele alebo telové topánky. Môžete si ľubovoľne vyberať medzi lodičkami a šľapkami s prúžkami (absolútny módny hit tejto sezóny) . A aké topánky zvoliť, ak má byť Vaša štylizácia viac tlmená? Čierna alebo tmavomodrá obuv sa tu určite hodí.

biele sandále na podpätku k modrým šatám
béžové lodičky na podpätku k modrým šatám


Dúfame, že Vám naše tipy pomôžu vytvoriť koherentný štýl s modrými šatami. Ak máte záujem o iné farebné kombinácie, odporúčame náš článok: aké topánky zladiť k šatám, aby pasovali farbou.

Štylizácie so sandálmi na stĺpiku. Ako ich nosiť a s čím kombinovať?
Poprzedni
Štylizácie so sandálmi na stĺpiku. Ako ich nosiť a s čím kombinovať?
Ako sa obliecť do divadla, aby ste vyzerali elegantne a noblesne?
Następny
Ako sa obliecť do divadla, aby ste vyzerali elegantne a noblesne?