Wpisz i naciśnij enter

Topánky na Štedrý večer a sviatky: na aké modely sa oplatí staviť?

Topánky na Štedrý večer a sviatky

Sviatky sa nezadržateľne blížia a s nimi aj výnimočný čas s Vašimi najbližšími. Jedným z podstatných prvkov prípravy na toto obdobie je výber správneho oblečenia a následne aj - perfektnej obuvi. Predstavujeme propozície na sviatočnú obuv, v ktorej dominuje elegancia, nadčasová klasika a minimalizmus.

Ako si vybrať perfektné topánky na sviatky?

Výber správnej obuvi na toto špeciálne ročné obdobie je hľadaním kompromisu medzi pohodlím a eleganciou. Dôležité je aj to, ako plánujeme stráviť sviatky: inak sa budeme obliekať, keď zostaneme doma, a inak, keď sa plánujeme stretnúť s priateľmi mimo domova. Chelsea čižmy, členkové čižmy, čižmy alebo nebodaj štýlové mokasíny? Pozrite si, ktoré modely budú počas tohto výnimočného obdobia fungovať najlepšie. 

Baleríny ako vianočná alternatíva papúč

Nech je toto dlho očakávané obdobie roka naozaj výnimočné! Preto na týchto pár dní vymeňte papuče za štýlové baleríny. S tými koženými, v nadčasovom odtieni čiernej alebo telovej budete vyzerať módne aj v pohodlí domova. Po vzore parížskych žien ich skombinujte so svojimi obľúbenými midi šatami – jednoduchá, no mimoriadne šikovná štylizácia je hotová. Baleríny budú krásnym podkladom aj pre svetre s vianočným motívom či tie zavinovacie, alebo pletené.

Pozrite si aj náš článok, kde vám prezradíme, čo si obliecť na Štedrý večer.

Ako si vybrať perfektné topánky na sviatky

Chelsea boots: perfektné topánky, keď si ceníte pohodlie a moderný dizajn

Sviatky nie sú len o čase strávenom doma, ale aj o spoločných prechádzkach a oslavách krásnych chvíľ na nezvyčajných miestach. Dámske čižmy Chelsea sú modelom obuvi, ktorý nikdy nesklame. Mierne asymetrická, vyššia podrážka v kombinácii s klasickým zvrškom robí z týchto klasických topánok perfektnú voľbu. Kožené modely od Wojas sú pohodlné a zateplené, takže Vás nezaskočia ani najnižšie teploty. Navyše vyzerajú krásne s klasickými šatami, sukňami ako aj s ležérnymi džínsami.

Vyzerajte šik v nadčasových topánkach na vysokých podpätkoch

Nič nevyvoláva pocit elegancie tak, ako klasické lodičky. Skvele doplnia akýkoľvek sviatočný štýl, bez ohľadu na to, či si vyberiete šaty, dámsky oblek alebo pôjdete do casualového štýlu. Vyberte si tie v klasických farbách ako čierna, béžová alebo sýta bordová. Ak trávite vianočné večery hlavne v pohybe, topánky na nízkom podpätku budú perfektnou voľbou – zaručia Vám pohodlie a štýl v jednom. 

sviatočné topánkyPerfektné topánky na Štedrý

Klasické ihličkové podpätky: sviatočné topánky, ktoré nikdy nesklamú

Vianočný čas je ideálnou príležitosťou na vytvorenie jedinečnej štylizácie. Vyberte si preto elegantné, nadčasové ihličkové podpätky, vďaka ktorým bude aj ten najjednoduchší outfit vyzerať sofistikovane. Tieto topánky dodávajú každodennému prostrediu nádych mágie, a preto sú perfektnou voľbou pre rodinné stretnutia a teplé chvíle doma. 

Mokasíny: keď sa elegancia snúbi s komfortom

Perfektné topánky na Štedrý večer sú tie, v ktorých sa kvôli pohodliu nemusíme vzdať nevšedného šiku. Sviatky sú ideálnou príležitosťou zakomponovať mokasíny do slávnostnejších štylizácií. Veď tento model, ktorý je obľúbený už niekoľko sezón, má korene v minimalistickom štýle a elegancii. Môžete si vybrať medzi klasickými, jednotnými štýlmi a mokasínami s asymetrickou podrážkou alebo s ozdobnou aplikáciou, ktorá dodá celému vzhľadu šmrnc.

Členkové čižmy: propozícia, s ktorou sa nebudete chcieť rozlúčiť

Členkové čižmy na jemnom ihličkovom podpätku sú voľbou, ktorú si určite zamilujete. Ideálne k nohaviciam, šatám alebo sukni. Ultra pohodlné, no takisto veľmi efektívne. Členkové čižmy na opätku, ktoré nájdete v ponuke Wojas, sú sviatočné topánky, ktoré Vám budú slúžiť dlhé roky a vďaka ktorým sa budete v tomto špeciálnom období cítiť naozaj výnimočne.

čierne topánky na Štedrý

Kvintesencia ženskosti: mušketierky

V našom zozname nemohli chýbať tieto nádherné, vysoké čižmy, ktoré si získali srdcia žien po celom svete. Samy o sebe sú symbolom elegancie a dobrého štýlu. V kombinácii s šatami či sukňou a vlneným kabátom vytvoria kombináciu, vďaka ktorej budete vyzerať výnimočne žensky. Modely s jemnými podpätkami sú perfektnou voľbou na dlhé, vianočné prechádzky. Rovnako tie zo zamatu, ako aj z klasickej kože krásne doplnia Váš outfit.

aké topánky na Štedrý

Vieme, že sviatky sú špeciálnym obdobím roka, preto dúfame, že si s našimi tipmi vyberiete topánky, ktoré dokonale doplnia Vaše štylizácie.

Aké topánky sa hodia k flitrovým šatám? Objavte najlepšie spojenia
Poprzedni
Aké topánky sa hodia k flitrovým šatám? Objavte najlepšie spojenia
Aké topánky si vybrať na Silvestra 2023? 10 najmódnejších modelov
Następny
Aké topánky si vybrať na Silvestra 2023? 10 najmódnejších modelov