Wpisz i naciśnij enter

Štylizácie so sandálmi na stĺpiku. Ako ich nosiť a s čím kombinovať?

Štylizácie so sandálmi na stĺpiku. Ako ich nosiť a s čím kombinovať?

Sandále na stĺpiku sú nesporným módnym hitom leta 2023. Mimoriadne elegantné a univerzálne, hodia sa k rôznym štylizáciám – od každodenných až po formálnejšie. Sandále na stĺpiku sú jednoducho nepostrádateľné v ženskom šatníku. Bez ohľadu na to, či ste milovníčkou minimalizmu alebo živých farieb, určite si nájdete svoj obľúbený model. Ako vytvoriť módne štylizácie so sandálmi na stĺpiku? Poradíme!

Štylizácie so sandálmi na stĺpiku na každú príležitosť

Dúfame, že túto sezónu nájdete vo svojom šatníku sandále na stĺpiku. Štylizácie do práce alebo na letnú prechádzku sú len zlomok možností, ktoré nám tento typ obuvi otvára. Kľúčom k úspešným módnym kombináciám je odvaha a znalosť niekoľkých zdanlivo zrejmých faktov, na ktoré často zabúdame.

Preto pri nákupe sandálov na stĺpiku majte na pamäti niekoľko pravidiel:

  • Vyberte si výšku podpätku podľa svojich preferencií. Sandále na stĺpiku nemusia byť veľmi vysoké! 
  • Módne sandále na stĺpiku sú predovšetkým tie, ktoré poskytujú pohodlie a komfort. Ak nemáte skúsenosti s chôdzou v podpätkoch, pokojne môžete staviť na postavené modely sandálov na stĺpiku. Tieto dámske sandále sú rovnako efektné a zároveň veľmi pohodlné.
  • Túto sezónu vládnu výrazné a vysoké sandále na stĺpiku. Pre koho sú tieto modely určené? Pre ľudí, ktorí sa v nich budú cítiť pohodlne. Ak dávate prednosť tlmeným farbám a bezpečnejším podpätkom – obujte si sandále na platforme. Sú rovnako módne a hodia sa k väčšine štylizácií.
  • Objavili sa už sandále na stĺpiku vo Vašom šatníku? S čím nosiť tento model topánok? Sandále na stĺpiku sa hodia k šatám aj nohaviciam. Môžeme ich nosiť do práce, na špeciálne príležitosti, ale aj každý deň. 
stylingové sandále na stĺpiku so vzorovanými šatami

Sandále na stĺpiku - štylizácie v ležérnom štýle

Čierne sandále na stĺpiku sú klasikou, ktorá (dúfame) nikdy nevyjde z módy. Sandále v tejto farbe sú základom aj pre štylizácie v ležérnom štýle. Skvele sa hodia ako k džínsom, tak aj k romantickým šatám či nohaviciam typu culotte. Ideálne do kancelárie, na rande alebo na víkendovú prechádzku.

Vaša voľba padla na hnedé sandále na stĺpiku? Štylizácie založené na tomto modeli budú ideálne pre teplé, letné dni. V kombinácii so svetlými pastelovými farbami dodávajú štylizácii prirodzený, ležérny štýl. Ideálne k letným šatám, šortkám alebo dlhým, padavým sukniam.

styling strieborných sandálov na stĺpiku s bielymi šatami
strieborné sandále s bielymi šatami

Klasické štylizácie so sandálmi na stĺpiku

Sandále na stĺpiku v béžovej farbe sú istou voľbou, ktorá bude vždy ladiť s Vašou štylizáciou. Telová farba je univerzálna vďaka tomu, že sa najviac približuje farbe našej pleti. Sandále na stĺpiku v béžovej farbe sú dobrým základom pre klasické štylizácie. Ak však chcete celý svoj look oživiť, môžete ich skombinovať s cargo nohavicami v odtieni fľaškovozelenej a crop topom - wow efekt je zaručený!

S čím nosiť sandále na stĺpiku?

Sandále na stĺpiku dokonale ladia s mnohými časťami garderóby. Dajú sa nosiť k dlhým vzdušným šatám, ktoré dodajú Vašej štylizácii romantický nádych. Celú štylizáciu môžete doplniť košíkovou, pletenou kabelkou – jedným z najmódnejších modelov tejto sezóny. Sandále na stĺpiku vyzerajú skvele aj ku klasickým džínsom. Tento look môžete doplniť topom alebo košeľou a oversized sakom. Na druhej strane, sandále na stĺpiku v kombinácii s elegantnými nohavicami sú skvelou voľbou na večerné vychádzky alebo obchodné stretnutia.

elegantný štýl bielych sandálov a džínsových šiat

Túto sezónu smelo siahame po nesamozrejmých, módnych kombináciách. Sandále na stĺpiku preto možno zaradiť do voľných, takmer športových štylizácií. V tejto edícii ich môžeme skombinovať s oversize kabátikmi alebo nohavicami typu moms. Čierne alebo telové sandále na stĺpiku budú tiež východiskovým bodom pre štylizácie vo výrazných, neónových farbách. Tlmené farby topánok spôsobia, že celá štylizácia nebude ohromujúca a pozornosť sa bude venovať ostatným častiam šatníka.

V ponuke Wojas nájdete široký výber sandálov na stĺpiku - od klasické čierne, cez hnedé, až po modely v metalickej farbe. Sandále na stĺpiku sú stelesnením elegancie a pohodlia, zároveň sú absolútnou nevyhnutnosťou v šatníku každej ženy. Bez ohľadu na príležitosť poskytujú módny a komfortný vzhľad.

Ako chodiť na vysokých podpätkoch Spoznajte osvedčené tipy
Poprzedni
Ako chodiť na vysokých podpätkoch Spoznajte osvedčené tipy
Aké topánky sa hodia k modrým šatám?
Następny
Aké topánky sa hodia k modrým šatám?