Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky sa hodia k ružovým šatám?

Aké topánky sa hodia k ružovým šatám?

Vytvorenie dokonalého outfitu je o zladení jednotlivých častí oblečenia tak, aby pôsobili harmonicky a elegantne. Mnohé z nás si kladú otázku: „aké topánky si mám vybrať k ružovým šatám?” – odpoveď bude závisieť od odtieňa ružovej, príležitosti alebo našich osobných preferencií. Aké topánky budú ideálnou voľbou k ružovým šatám? V dnešnom článku si predstavíme niekoľko overených spojení.

žena v ružových šatách na sebe béžové sandále na vysokom podpätku
krémové lodičky s ružovými nohavicami

Topánky pre ružové šaty - ako si vybrať?

Pri výbere topánok k ružovým šatám by sme sa mali zamerať predovšetkým na samotný odtieň šiat. Topánky k púdrovo ružovým šatám alebo tie, ktoré volíme k intenzívnej ružovej, by mali spĺňať trochu iné kritériá. Akú farbu pre ružové šaty v rôznych odtieňoch? Poradíme!

Aké topánky so svetlo ružovými šatami?

Svetloružové šaty v jemnom a romantickom štýle sú ideálnou voľbou na jarné a letné dni. K tomuto odtieňu dokonale ladia topánky v neutrálnych farbách, ako je béžová alebo biela. Odporúčame najmä elegantné, béžové lodičky, ktoré dodajú celému outfitu decentný charakter. Do práce alebo na každý deň sa však k svetloružovým šatám budú hodiť aj čierne mokasíny. Odporúčame najmä kožené, s kovovým zdobením, ktoré nájdete v ponuke Wojas. Ich masívnejšia podrážka prelomí celú štylizáciu a dodá výraznejší nádych.

strieborné sandále na podpätku
zlaté lodičky, ktoré ladia s ružovými šatami

Topánky k púdrovo ružovým šatám

Aká farba topánok k šatám v tomto vydaniu? Púdrová ružová je veľmi ženský a elegantný odtieň, ktorý bude ideálny na formálne príležitosti. K týmto šatám perfektne ladia dámske strieborné sandále, ktoré dodajú celej štylizácii elegantný nádych. Púdrová ružová je perfektným východiskovým bodom pre experimenty s doplnkami a šperkami. Štylizáciu s púdrovými šatami môžete doplniť veľkými kruhovými náušnicami a bagetkou v ružovej farbe. Pri púdrovej ružovej môžeme vždy staviť na čiernu. Čierne, kožené šľapky so zapletenými, prešívanými remienkami sa budú skvele hodiť k ružovým šatám a dodajú celému outfitu elegantný nádych. Táto voľba je zároveň odpoveďou na otázku, aké nosiť topánky k púdrovo ružovým šatám na každý deň – tento model je ultra pohodlný a neobmedzuje v pohybe. Pri púdrovej ružovej môžeme vždy staviť na čierne lodičky, ktoré budú bezpečným a klasickým doplnkom našej štylizácie. 

návrh topánok k ružovým šatám

Aké topánky s tmavo ružovými šatami?

Aké topánky sa hodia k ružovým šatám v ich výraznej verzii? Tmavo ružová je výraznejšia farba, no rovnako štýlová. Hodia sa k nej topánky v klasickej čiernej farbe, ktoré dodávajú štylizácii kontrast a zdôrazňujú hĺbku farby šiat. V tomto prípade samozrejme poslúžia čierne lodičky – nenahraditeľná klasika. Môžete samozrejme tiež pokojne staviť na čierne sandále na stĺpiku. Ak sa rozhodnete pre model s rovnou podrážkou, zvoľte tie s jemnými, metalickými ozdobami, ktoré dodajú celej štylizácii módny akcent. Nezabúdajte, že túto sezónu sú výrazne v trende výrazné farby a tmavá ružová si získava čoraz viac priaznivcov, aj vďaka slávnej štylizácii Margot Robbie z filmu „Barbie“. Ak sa teda pýtate, aká farba topánok k tmavoružovým šatám bude ideálna – stavte na čiernu. 

návrh zlatých vysokých podpätkov k ružovým šatám

Aké topánky nosiť k ružovým šatám na svadbu?

Pri výbere topánok na svadbu musíme v prvom rade pamätať na pohodlie. Dlhé hodiny strávené na tanečnom parkete môžu byť pre nohy únavné, preto sa oplatí obuť si stabilný podpätok alebo pohodlné kliny. Svadba je však aj skvelou príležitosťou na módne experimenty. Veď práve na svadobných hostinách je množstvo kreácií v rôznych štýloch a farbách, ktoré priťahujú pozornosť. Preto pri odpovedi na otázku, aké topánky zvoliť k ružovým šatám na svadbu, navrhujeme dámske zlaté lodičky alebo dámske ružové sandále - podľa odtieňa šiat. Takýto akcent určite dodá šmrnc Vášmu svadobnému looku.

čierne topánky, ktoré ladia s ružovými šatami

Aké topánky s ružovými šatami? Stavte na komfort

Máte vo svojom šatníku ružové šaty? „aká farba topánok sa k nim hodí?” alebo „s akými doplnkami ich skombinovať?” toto sú niektoré z prvých otázok, ktoré Vás napadnú. Nezabúdajte však, že výber topánok k šatám nie je len otázkou farby, ale aj štýlu a pohodlia. Vyberte si topánky, ktoré zdôraznia VÁŠ individuálny charakter a poskytnú Vám pohodlie počas celého dňa.
Ak hľadáte ďalšie módne inšpirácie, pozrite si náš návod na topánky so zelenými šatami.

Aké topánky sa hodia k hnedým šatám?
Poprzedni
Aké topánky sa hodia k hnedým šatám?
Štylizácie na svadbu 2023. Ako sa obliecť módne a noblesne?
Następny
Štylizácie na svadbu 2023. Ako sa obliecť módne a noblesne?