Wpisz i naciśnij enter

Štylizácie na svadbu 2023. Ako sa obliecť módne a noblesne?

Štylizácie na svadbu 2023. Ako sa obliecť módne a noblesne?

Svadba je jedinečná udalosť nielen pre nevestu a ženícha, ale aj pre hostí. V tento výnimočný deň chceme všetci vyzerať módne, elegantne a noblesne a zároveň sa cítiť pohodlne a komfortne. Ako sa obliecť na svadbu? V tomto článku sme pre Vás pripravili prehľad najnovších trendov a návrhov štylizácií na svadbu 2023.

Štylizácie na svadbu – prehľad trendov

Aké štylizácie na svadbu budú prevládať v letnej sezóne 2023? Tie, ktoré spájajú sviežosť a klasiku, odvážne korešpondujú s modernosťou a zároveň poskytujú pohodlie a komfort. 

Tu sú niektoré z najdôležitejších trendov svadobnej sezóny 2023!

  • Túto sezónu sa to bude na svadbách len hemžiť štylizáciami v pastelových farbách. Radi siahneme po kreáciách a doplnkoch vo farbe púdrovej ružovej, baby blue či mäty.
  • Metalické farby prebrali trendy roku 2023 a všetko nasvedčuje tomu, že sa výrazne podpíšu v tohtoročných svadobných štylizáciách. Topánky, kabelky a doplnky v zlatej alebo striebornej farbe sú najmódnejšími akcentmi tejto sezóny.
  • Zaujíma Vás, ako sa módne obliecť na svadbu ako hosť? Stavte na dámsky oblek, najlepšie ten vo výraznej a intenzívnej farbe! Tento look bude jedným z najhorúcejších trendov tejto sezóny.
  • Vo svadobnej móde v lete 2023 nie je miesto na nudu. Silne v trende budú výrazné potlače s kvetinovými motívmi. 
  • Čoraz ochotnejšie siahame aj po štylizáciách, ktoré spájajú klasiku s pohodlím. Preto, ak premýšľate, ako sa módne obliecť na svadbu ak nie ste milovníčkou vysokých podpätkov – smelo môžete siahnuť po štýlových sneakersoch a dokonca aj teniskách.
štýlové čierne vysoké podpätky s čiernymi šatami
štýlové čierne vysoké podpätky s čiernymi šatami

Ako sa obliecť na svadbu? Krok smerom k modernosti

Jedným z najsilnejších módnych trendov tohto roka sú štylizácie na svadby v modernom tóne. V roku 2023 sa do popredia dostávajú šaty jednoduchých strihov, prekvapivé materiály a moderné, často odvážne vzory. Rozkvet svojej obľúbenosti určite zažijú dámske obleky – najmä tie v pastelových či mätových farbách. Vysoké podpätky v kombinácii s dámskym oblekom sú voľbou, ktorá bude určite dominovať tohtoročným svadobným hostinám.

štýlové čierne vysoké podpätky s čiernymi šatami

Moderné štylizácie na svadbu môžu mať množstvo podôb a zohľadňovať aj úplne iné prvky. Na svadobných sálach nebudú chýbať aj štylizácie v monochromatickom štýle, teda také, v ktorých dominuje jedna farba. Pri takejto štylizácii bude samozrejme kľúčové zvoliť tie správne príslušenstvo a doplnky – odporúčame najmä sandále na podpätku v kontrastnej farbe, vďaka ktorým bude celý outfit pôsobiť elegantne.

červené lodičky s červenými šatami

Ako sa obliecť na svadbu v roku 2023? Na tohtoročných večierkoch nebudú chýbať ani kombinácie postavené na základe topu a sukne vzdušného strihu. Tento look možno ľahko doplniť vysokými alebo klinovými podpätkami.

štýlové strieborné sandále na vysokom podpätku s bielymi šatami
strieborné sandále na vysokom opätku a biele šaty

Elegantná štylizácia na svadbu

V klasickej elegancii je vždy sila. Najmä ak idete na svadbu. Štylizácie v tlmených farbách s doplnkom elegantných šperkov a vysokých podpätkov sú voľbou, ktorá nikdy nevyjde z módy. Nenahraditeľné vysoké podpätky sú prvkom, ktorý nám dodáva sebavedomie a celá štylizácia pôsobí klasicky. Dámske kostýmy či oblek budú perfektné aj v elegantnom vydaní, ktoré bude tento rok medzi svadobnými hosťami určite triumfovať. 

krémové lodičky s bielymi šatami
zlaté lodičky s bielymi šatami

Ako sa obliecť na svadbu, ak chcete spojiť eleganciu a pohodlie? Elegantné šaty či oblek skvele doplnia baleríny. Topánky milované Parížankami zažívajú skutočný boom obľúbenosti a budú dokonalým prvkom svadobného outfitu. Elegantná štylizácia na svadbu môže ísť jednoducho ruka v ruke s pohodlím a komfortom.

štýlové čierne vysoké podpätky s modrými šatami

Svadba - boho štylizácie

Boho štýl je neodmysliteľným prvkom svadobnej módy. Niet sa čo čudovať! Módne odkazy na prírodu, dlhé a vzdušné šaty či vzdušné nohavice s blúzkami typu “open shoulder” dodávajú našim štylizáciám ženský charakter. Zároveň sa v nich cítime úplne slobodne a pohodlne. Ak premýšľate, ako sa obliecť na svadbu v štýle boho, odporúčame dlhé šaty a sandále na vysokom podpätku – tie spestrené ozdobným viazaním a remienkami. Váš look skvele doplnia čelenky s kvetinovými prvkami a jemnými šperkami. Snívate o plochých topánkach na svadbu, no neviete, či zapadnú do tohtoročných trendov? Boho štylizácie vytvárajú priestor pre tento typ experimentov. Celý outfit doplňte letnými sandálmi alebo sandálmi na plochom podpätku – môžete si užívať očarujúci a pohodlný look v jednom.

štýlové čierne sandále na vysokom podpätku s modrými plisovanými šatami a čiernou kabelkou
elegantná štylizácia krémových sandálov na vysokom podpätku s oblekom a ľahkou kabelkou

Nezabúdajme, že pri výbere outfitu na svadbu je na prvom mieste pohodlie a pohoda. Všímajme si teda nielen trendy, ale aj to, čo nám najviac pristane a v čom sa najlepšie cítime. 

Svadba je radostná udalosť, preto nechajte svoju štylizáciu odrážať túto atmosféru a dodať Vám sebavedomie.

Aké topánky sa hodia k ružovým šatám?
Poprzedni
Aké topánky sa hodia k ružovým šatám?
Ako chodiť na vysokých podpätkoch Spoznajte osvedčené tipy
Następny
Ako chodiť na vysokých podpätkoch Spoznajte osvedčené tipy