Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky sa hodia k hnedým šatám?

Aké topánky sa hodia k hnedým šatám?

Hnedá je farba, ktorú si spájame s nenútenou eleganciou a klasikou. Je to farba, ktorá vyžaruje teplo, hĺbku a prirodzenosť. Hnedé šaty sú preto nenahraditeľným prvkom ženského šatníka. Vďaka svojej všestrannosti sa dokonale hodia tak na každodenné, ako aj na formálnejšie príležitosti. Aké topánky si vybrať k hnedým šatám, aby ste vytvorili konzistentný a štýlový vzhľad? Tu sú naše propozície!

Aké topánky k hnedým šatám? Spoznajte univerzálne pravidlá

Máte vo svojom šatníku hnedé šaty? Aké topánky k nim vybrať? Najlepšie bude dodržiavať niekoľko pravidiel, vďaka ktorým bude Váš vzhľad konzistentný a štýlový.

Aké topánky k hnedým šatám

Topánky k hnedým šatám - farebné kombinácie

Štylizácie vychádzajúce z hnedých šiat nám dávajú veľký manévrovací priestor, čo sa týka farebného výberu obuvi. Aké topánky zvoliť, aby ladili s farbou šiat, ak sa rozhodneme pre hnedé šaty? Odtiene béžovej a čiernej budú vždy bezpečnou voľbou. Hnedá sa hodí aj k námorníckej modrej a hnedej samotnej. To však neznamená, že nemôžeme staviť na odvážnejšie kombinácie – hnedé šaty sú dobrým základom pre experimenty – aj s intenzívnymi farbami.

Aké topánky k hnedým šatám
topánky si vybrať k hnedým šatám

Topánky k hnedým šatám - stavte na kontrast

Topánky v kontrastnej farbe sú skvelou voľbou, ak chcete dodať celej štylizácii výraznosť. Preto ako doplnok k hnedým šatám budú perfektné biele, červené alebo dokonca strieborné topánky. Príkladom kontrastnej štylizácie budú sýto hnedé šaty, ku ktorým pridáme červené vysoké lodičky.

topánky si vybrať k hnedým šatám

Topánky pre hnedé šaty - harmónia

Aké topánky k hnedým šatám zvoliť, ak nám záleží na konzistentnej štylizácii? Najlepšie tie v podobnom odtieni! Hnedá sa veľmi dobre hodí k béžovej, telovej a dokonca aj zlatej. Topánky v neutrálnych farbách vytvoria s hnedými šatami ucelený celok a zároveň nezatienia celú štylizáciu. Svetlohnedé šaty sa naopak skvele hodia k lodičkám na vysokom podpätku v telovej farbe. 

hnedé topánky s hnedými šatami
styling s hnedými topánkami a hnedými šatami

Aké farebné topánky pre hnedé šaty v závislosti od sezóny?

Topánky musia zodpovedať nielen farbe šiat, ale aj ročnému obdobiu a príležitosti. Nižšie preto nájdete naše propozície na to, aké topánky si vybrať k hnedým šatám v závislosti od sezóny.

styling s hnedými topánkami a hnedými šatami

Jarno-letné štylizácie

Dámske sandále na podpätku – najlepšie tie s ozdobnými prackami. V kombinácii s letnými, hnedými vzdušnými šatami je to dokonalé duo na horúce dni. Našimi letnými propozíciami k hnedým šatám sú aj čierne alebo zlaté espadrilkové sandále alebo šľapky s masívnou podrážkou. V letnej sezóne 2023 sú veľmi módne aj hnedé maxi šaty na ramienka vo vypasovanom strihu. Skvele k nim budú ladiť sandále na remienky a tangá, ale aj šľapky s jemným podpätkom - odporúčame najmä tie v pieskovej farbe.

návrh topánok, ktoré sa hodia k hnedým šatám

Jesenno-zimné štylizácie

Na jeseň a v zime si s radosťou vyberieme hnedé, vypasované pletené šaty. Ak sa rozhodnete pre šaty v mini dĺžke, celý outfit môžete doplniť čižmami nad kolená v čiernej alebo hnedej farbe. Model s jemným podpätkom dodá celku ženský výraz. Perfektným doplnkom k pleteným šatám budú aj členkové čižmy a kovbojské čižmy. Kožené modely od Wojas dodajú celku elegantný nádych a ak sa rozhodnete pre minimalistické doplnky, získate univerzálnu štylizáciu na každú príležitosť.

styling s čižmami nad kolená, ktoré ladia s hnedými šatami

Aké topánky k hnedým šatám? Aktuálne trendy

Hnedé šaty nikdy nevyjdú z módy, preto sa ich vždy oplatí mať vo svojom šatníku. Aké topánky k hnedým šatám budú najlepšou voľbou, ak chceme nasledovať trendy?

  • Zlaté akcenty – túto sezónu sú mimoriadne módne zlaté topánky, najmä tie z lesklých materiálov. Zlatá sa perfektne hodí k hnedej a zároveň dodáva celej štylizácii elegantný výraz.
  • Biele topánky – hnedé šaty sú skvelým základom mnohých štylizácií, preto ich môžeme kombinovať s bielymi topánkami, ktoré sú túto sezónu veľmi trendy. Biele sandále alebo ihličkové podpätky sú univerzálnou obuvou, ktorá krásne zvýrazní štylizácie založené na hnedej. 
  • Červené topánky - červené topánky s hnedými šatami? Prečo nie! Je to odvážna, no veľmi štýlová voľba. Červená je farba, ktorá upúta pozornosť a dodá sebavedomie. Celá štylizácia s hnedými šatami bude decentná a klasická, takže prepašovanie výrazného akcentu v podobe červených topánok môže byť trefou do čierneho.
čierne lodičky, ktoré sa hodia k hnedým šatám

Dúfame, že naše odporúčania rozptýlia Vaše pochybnosti o výbere topánok pre hnedé šaty. Ak máte záujem o iné farebné kombinácie, pozrite si náš článok, v ktorom odporúčame topánky k zeleným šatám.

Štylizácie na krst. Pozrite sa, čo si obliecť a inšpirujte sa
Poprzedni
Štylizácie na krst. Pozrite sa, čo si obliecť a inšpirujte sa
Aké topánky sa hodia k ružovým šatám?
Następny
Aké topánky sa hodia k ružovým šatám?