Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky si obliecť k bielym šatám?

Aké topánky si obliecť k bielym šatám?

Biele šaty sú klasickým kúskom oblečenia, ktorý poslúži pri mnohých rôznych príležitostiach – od bežného stretnutia s priateľmi, cez elegantnú párty, až po svadobný obrad. Dôležité je však vybrať si k nim tie správne topánky, ktoré zvýraznia charakter štylizácie a dodajú jej jedinečný charakter. Poradíme Vám, aké topánky k bielym šatám budú najlepšou voľbou.

Aké topánky k bielym šatám? Na čo si dať pozor?

Jedným z nevyhnutných atribútov ženského šatníka sú biele šaty. Aké topánky v kombinácii s touto klasikou vytvoria štýlový a konzistentný vzhľad? Samozrejme, všetko závisí od ročného obdobia, ako aj príležitosti a samotného štýlu šiat. 

strieborné sandále na podpätku
styling s bielymi šatami a striebornými sandálmi

Musíme tiež venovať pozornosť farbám: aká farba topánok k bielym šatám bude ideálnou voľbou? Biele šaty sú elegantným základom pre rôzne farebné kombinácie. K bielym šatám sa hodia čierne, biele, všetky odtiene béžovej, pastelové farby a túto sezónu aj mimoriadne módne - metalické akcenty. Ak sa rada hráte s módou, biele šaty vytvoria ucelený look aj s neónovými farbami – pamätajte však, že táto kombinácia je na menej formálne príležitosti. Ak Vás zaujíma, aké topánky sa hodia k bielym šatám – všimnite si ich materiál a kvalitu. Najlepšie tu budú pôsobiť kožené modely – koža sa k bielej hodí perfektne. Naša propozícia? Vysoké Béžové lodičky v kombinácii s bielymi šatami - nenahraditeľný set na špeciálne príležitosti! Táto kombinácia je aj odpoveďou na otázku aké topánky si obuť k bielym svadobným šatám.

styling s bielou džínsovou sukňou a hnedými dámskymi čižmami
hnedé čižmy

Biele šaty – aké topánky v závislosti od príležitosti a sezóny?

Už vieme aké topánky zvoliť, aby ladili s farbou šiat. A čo ohľadom modelov – aké topánky sa hodia k bielym šatám? Samozrejme, všetko závisí od príležitosti a ročného obdobia. Baleríny sú ideálne pre štylizácie založené na dlhých, bielych šatách v boho štýle. Naopak k bielym šatám žaketovom strihu budú lepším riešením členkové čižmy alebo lodičky na vysokom podpätku. 

Nižšie predstavujeme modely topánok, ktoré sa budú hodiť k bielym šatám.

styling s bielymi šatami a červenými vysokými podpätkami

Aké topánky k bielym šatám? Klasické lodičky!

Aké topánky k bielym, elegantným šatám? Našou propozíciou sú lodičky, teda univerzálne topánky, ktoré sa hodia takmer ku všetkému - takisto k bielym šatám. Klasické čierne lodičky dodajú štylizácii eleganciu a budú skvelou voľbou na formálne príležitosti. Ak chcete štylizácii dodať ľahkosť, vyberte si lodičky v pestrých farbách, napr. béžovej, púdrovej ružovej alebo telovej.

styling s béžovými lodičkami a bielymi šatami
béžové lodičky

Topánky k bielym šatám - sandále na podpätku

Sandále na podpätku sú skvelou voľbou na letné príležitosti. Pri výbere sandálov k bielym šatám máte veľkú voľnosť v otázke farby – staviť môžete na klasické čierne sandále na podpätku, jemné pastelové alebo módne metalické odtiene. K sandálom spestreným o remienky a pásky, ktoré sú túto sezónu mimoriadne módne, budú dokonale ladiť vzdušné šaty v boho štýle. Ak zvolíte topánky s rovnou podrážkou, získate pohodlnú štylizáciu na dlhé letné prechádzky.

hnedé sandále na vysokom podpätku s dlhými bielymi šatami

Aké topánky k bielym šatám? Po stopách parížskych žien

Ak Vám záleží na spojení pohodlia a elegancie, vyberte si už spomínané baleríny. Budú skvelou voľbou pre casualové štylizácie s bielymi šatami. V kolekcii Wojas nájdete množstvo modelov balerín - od klasických, cez tie so zaujímavými vzormi, až po modely s módnymi akcentmi, ako sú pracky či flitre. Balerínky skvele doplnia aj štylizácie vychádzajúce z bielych šiat s módnymi v tejto sezóne výstrihmi - tieto klasické topánky Vám umožnia vytvoriť štýlový, no stále minimalistický look.

zlaté balerínky, ktoré sa hodia k bielym šatám
zlaté balerínky, ktoré sa hodia k bielym šatám

Biele šaty – aké topánky, ak nám záleží na komforte?

Biele šaty v kombinácii so športovou obuvou sú módnym hitom tejto sezóny. Tento štýl je nielen pohodlný, ale aj veľmi trendy. Vsaďte na biele alebo béžové sneakersy, ktoré doplnia štylizáciu a dodajú jej aj „mestský“ charakter a zdôraznia slobodný štýl.

biele tenisky s bielymi šatami

Topánky k bielym šatám - členkové čižmy

Pre chladnejšie dni zvoľte členkové čižmy. Môžu to byť klasické, elegantné modely s podpätkami, ako aj tie v boho štýle, na rovnej podrážke. Pri výbere členkových čižiem nezabúdajte, že biele šaty sú univerzálne a sú základným prvkom šatníka – topánky teda môžu byť zaujímavým farebným akcentom. Nebojte sa teda hnedej, ktorá skvele doplní štylizácie s bielymi šatami. 

topánok k bielym šatám

Pri výbere topánok k bielym šatám máte ozaj veľkú voľnosť. Najdôležitejšie je, aby topánky ladili s charakterom štylizácie a boli prispôsobené príležitosti, na ktorú ich plánujete nosiť. V ponuke Wojas nájdete množstvo modelov, ktoré skvele doplnia štylizáciu s bielymi šatami - od elegantných lodičiek, cez pohodlné balerínky, až po módnu športovú obuv. Vyberte si model, ktorý zdôrazní Váš štýl!

Hľadáte inšpiráciu z hľadiska farebných kombinácií? Pozrite si náš článok, v ktorom radíme, aké topánky k zeleným šatám budú hitom.

Aké topánky sa hodia k tmavomodrému obleku?
Poprzedni
Aké topánky sa hodia k tmavomodrému obleku?
Ako sa obliecť na pracovný pohovor? Spoznajte najdôležitejšie pravidlá
Następny
Ako sa obliecť na pracovný pohovor? Spoznajte najdôležitejšie pravidlá