Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky si vybrať na Silvestra 2023? 10 najmódnejších modelov

Ake topanky si vybrat na Silvestra

Pred nami je Silvester, teda noc, z ktorej vstúpime do Nového roka s rachotom. Je dôležité robiť to v štýlových topánkach, ktoré definujú charakter našej štylizácie, zdôrazňujú jej eleganciu a dodávajú výraznosť. S ohľadom na toto všetko musí byť obuv pohodlná, pretože ide predovšetkým o zábavu. Tu je 10 návrhov topánok na Silvestra 2023, ktoré si podmania ženské štylizácie.

Vsaďte na nadčasovú klasiku: ihličkové podpätky

Keď uvažujeme o tom, aké topánky si obuť na Silvestra, okamžite nám napadne toto obuvnícke synonymum noblesy a ženskosti. Najlepšie tie v nesmrteľnej módnej verzii: čierne ihličky, jemne profilované a s hladkou textúrou. Kožené modely budú perfektnou voľbou k flitrovým šatám, malým čiernym šatám alebo dámskemu obleku.

čierne šaty a topánky na Silvestratopánky na Silvestra

Mušketierky– elegancia so ženským nádychom

Túto sezónu si Silvester jednoducho nevieme predstaviť bez elegantných čižiem nad kolená. Sú mimoriadne zmyselné a v kombinácii s jemnými mini šatami vytvárajú kombináciu, ktorá kradne pohľady všetkým naokolo. Modely vyrobené z lícovej kože sú kvintesenciou ženskosti a modely vyrobené zo semišu sú dokonalým základom pre štylizácie s nádychom jemného romantizmu v pozadí,

Topánky s charakterom na Silvestra 2023: členkové topánky s pevnou podrážkou a ihličkovým podpätkom

Výrazné a zároveň veľmi ženské. Pohodlné a efektívne. V kožených čižmách v mierne rock'n'rollovom štýle určite pretancujete celú noc a zostanete v maximálnom pohodlí. Budú perfektnou voľbou vždy, keď chcete dodať vášmu štýlu trochu šmrncu.

Klasická alternatíva: členkové čižmy s jemným ihličkovým podpätkom

Ak sa nechcete rozlúčiť s klasikou, zvoľte si tento jemnejší model. Garantujeme Vám, že si ich zamilujete. Krásne sa budú hodiť k saténovým alebo kvetinovým šatám a vytvoria mimoriadne ženskú kombináciu.

Topánky na Silvestra 2023, ktoré dobyjú tanečné parkety: subtílne sandále

Kedy, ak nie na dlho očakávaný Silvester, si obuť klasické, kožené sandále? Modely plné jemných prúžkov budú dokonalým zavŕšením tohtoročných trendov. Tie v čiernej alebo telovej farbe skvele doplnia štylizácie s večernými šatami a vytvoria klasickú, no súčasne elegantnú kombináciu. 

styling s topánkami na Silvestrasandále na Silvestra

Pre milovníčky najhorúcejších módnych trendov: kovbojské čižmy

Topánky pôvodom z Texasu sa minulú sezónu objavil snáď všade. Hviezdy ich nosili na festivaly aj gala večery. Odporúčame si ich obuť aj na Silvestra! Kovbojské čižmy v čiernej, hnedej alebo béžovej farbe doplnia každú boho štylizáciu, na ktorú si len spomeniete.

Extravagancia na špeciálnu noc: topánky v metalických farbách

Tento rok návrhári odčarili striebro a zlato a do ležérneho štýlu prepašovali odvážne módne akcenty. Tieto moderné, trblietavé tóny však počas Silvestra nemôžu chýbať! Strieborné sandále na podpätku sú ako stvorené na dobytie tanečného parketu. Krásne budú vyzerať k šatám v chladnom odtieni, ale aj k modrému či šedému dámskemu obleku.

metalické topánky na Silvestra

Silvestrovský hit bez dátumu spotreby - lodičky

V „slušnom štýle“ a la Mary Jane, s ozdobnými vsadkami, na klasickej ihličke alebo jemnom podpätku – nepochybujeme, že na Silvestra 2023 nájdete svoje vysnívané topánky, ak vezmeme do úvahy iba lodičky. Už roky definujú ženskú eleganciu. Budú skvelým doplnkom rovnako k večernému outfitu, ako aj k ležérnejšiemu štýlu. 

Vojdite do Nového roku v skutočne parížskom štýle: baleríny

Klasické kožené modely vyzerajú krásne s akýmkoľvek outfitom, od večerného až po ležérnejšie. Odporúčame topánky v čiernej alebo béžovej farbe - je to nadčasová elegancia, ktorú sa vždy oplatí vybrať. Baleríny sú bezpečnou voľbou vždy, keď chcete jedinečnú štylizáciu, ale nechcete nosiť ihličkové podpätky alebo topánky na podpätkoch. Odporúčame zobrať si ich do tašky aj na silvestrovský tanec – v správnom momente upokoja Vaše unavené nohy.

Mokasíny: mimoriadne štýlový doplnok k Vášmu outfitu

Aj keď v zime už tieto elegantné topánky čakajú v šatníku na príchod jari, Silvester je ideálnou príležitosťou dať im ešte jednu šancu. Na túto špeciálnu noc odporúčame klasické, no výrazné modely – s ozdobnými prackami alebo asymetrickou podrážkou.

Dúfame, že si v našej ponuke nájdete svoj jedinečný model obuvi – veď takáto príležitosť príde len raz za rok! Pozrite si aj náš článok, v ktorom Vám prezradíme, čo si obliecť na Silvestra.

Topánky na Štedrý večer a sviatky: na aké modely sa oplatí staviť?
Poprzedni
Topánky na Štedrý večer a sviatky: na aké modely sa oplatí staviť?
Ako odstrániť soľ z kožených topánok? Profesionálne spôsoby
Następny
Ako odstrániť soľ z kožených topánok? Profesionálne spôsoby