Wpisz i naciśnij enter

Módne doplnky. Stavte na kabelku s charakterom

Módne doplnky. Stavte na kabelku s charakterom

Známe príslovie – „diabol je v detailoch“ platí aj pri oblečení. Už dávno vieme, že najlepším doplnkom každej štylizácie sú módne doplnky, kabelky nevynímajúc. Miniatúry, vrkoč, prešívanie, lesk šperkov... Aké kabelky sú teraz v móde? Ktoré modely by ste si mali vybrať, aby ste vyzerali fenomenálne bez ohľadu na príležitosť? Predstavujeme najdôležitejšie trendy a propozície značky Wojas.

Módne doplnky – ako zladiť kabelku so štylizáciou?

Dámske kabelky sú nielen praktické, no majú aj estetickú funkciu Správne vybrané zdôrazňujú charakter štylizácie. Pravidlo, ktoré hovorí, že by mala kabelka pasovať farbou k topánkam už dávno neplatí. Ako potom máme vedieť, že sa pri výbere kabelky k outfitu nedopustíme módneho faux pas? V prvom rade sa pri výbere módnych doplnkov do súpravy riaďme príležitosťou. Elegantné príležitosti si vyžadujú vhodný štýl - v tomto prípade budú správnou voľbou šperkové kabelky. Kokteilové modely svojim elegantným charakterom krásne zdôraznia celý outfit.

Módne doplnky štylizácií, vrátane kabeliek by mali byť prispôsobené aj materiálu oblečenia. V tomto smere je bezpečnejšie byť umiernený. Jednoduché modely kabeliek by sa mali kombinovať s ozdobnejšími outfitmi a lesklé, šperkové modely s minimalistickými šatami, sukňami alebo kombinézami.

Aké kabelky sú teraz módne? Šperkové kabelky v tých najzaujímavejších verziách

Do aktuálnych trendov dokonale zapadajú šperkové kabelky, ktoré môžu byť tým najlepším doplnkom štylizácií. S úspechom ich môžeme použiť v klasických súpravách s kokteilovými šatami, ako aj v minimalistických outfitoch s módnymi overalmi či dámskymi oblekmi. Kovový povrch, mohutné retiazky, prešívanie a vrkoče... túto sezónu prichádzajú šperkové kabelky všetkých tvarov a štýlov. Očarujú aj farbami - okrem klasickej čiernej, nadčasovej bielej a elegantnej striebornej a zlatej, dominujú neón a pastely, ktoré dokonale ladia s letnou atmosférou. Pozrime sa, aké kabelky sú v móde v roku 2022!

Dámske kabelky – najnovšie trendy, ktoré sa oplatí poznať

Dámske formálne kabelky sú najdôležitejšími, okrem šperkov a topánok, doplnkami, ktoré dopĺňajú outfity na večer a špeciálne príležitosti. Aké kabelky sú teraz módne? Predstavujeme modely s charakterom, ktoré sa oplatí využiť vo svojich outfitoch!

1. Mini kabelky

Módnymi doplnkami pre rok 2022 sú predovšetkým malé večerné kabelky vo formáte krabičiek. Modely v štýle Glamour sú dosť tuhé, majú mierne oválny tvar a často sú vykladané kamienkami alebo korálikmi, ktoré pripomínajú zdobené krabičky. Tieto malé umelecké diela budú skvelým zakončením štylizácií na veľké udalosti, s dlhými šatami v hlavnej úlohe. 

2. Kabelky s retiazkou

Sú neodmysliteľným prvkom letných štylizácií na špeciálne príležitosti dámske kabelky - najnovšie trendy ovládli klasické modely s kovovým detailom namiesto klasického popruhu. Módne kabelky na retiazke odkazujú na Glamour štýl, preto sú také dokonalé v kokteilových setoch. Dajú sa nosiť v ruke s ozdobnou retiazkou, alebo cez rameno pomocou popruhu s nastaviteľnou dĺžkou. 

3. Metalické kabelky

Do aktuálnych trendov skvele spadajú aj spoločenské metalické dámske kabelky vyrobené z lícovej kože. Nielen skvele rozžiaria formálne štylizácie, no budú tiež praktickým doplnkom a v ich vnútrajšku umiestnite najpotrebnejšie drobnosti. Módny doplnok štylizácií priťahuje oko svojou originálnou povrchovou úpravou - večer je ideálny čas na prezentáciu striebornej alebo zlatej kabelky, ktorá bezpochyby priťahuje zrak.

4. Kabelky s pletenou štruktúrou

Minimalistická, ale súčasne plná charakteru. Moderná a klasická zároveň. Hodí sa na mnoho rôznych príležitostí - obdĺžniková tkaná kabelka z prírodnej kože je ďalšou odpoveďou na to, aké kabelky sú teraz v móde. Kabelka z kožených pletených línií bude vyzerať skvele rovnako v párty vydaní, ako aj pri každodennom používaní.

5. Prešívané kabelky

Prešívané kabelky sú opäť v móde! Elegantné messenger kabelky s šperkovými akcentmi v štýle ikonickej kabelky Chanel si opäť obľúbili milovníčky módy po celom svete. Tieto nadčasové, módne doplnky štylizácií vyžarujú eleganciou. Koža s hladkou kresbou a zlatými doplnkami v podobe spony a retiazky, zdobená prešívaním, vytvárajú mimoriadne vydarenú vychádzkovú kombináciu.

Kabelka je mimoriadne módny doplnok, ktorý dokáže umocniť štylizáciu a dodať jej zaujímavý charakter. Presvedčte sa o tom výberom šperkových kabeliek značky Wojas, ktoré zapadajú do trendov!

Dámske a pánske topánky na leto. Pozrite si širokú ponuku šľapiek a sandálov značky Wojas
Poprzedni
Dámske a pánske topánky na leto. Pozrite si širokú ponuku šľapiek a sandálov značky Wojas
Ako sa obliecť na záhradnú párty?
Następny
Ako sa obliecť na záhradnú párty?