Wpisz i naciśnij enter

Výnimočný darček pre neho. Prehľad praktických darčekov pre muža

Výnimočný darček pre neho. Prehľad praktických darčekov pre muža

Pre mnohých nie je dôležité darčeky dostávať, ale to čo ich robí naozaj šťastnými, je darčeky dávať. Výber toho správneho darčeka však často býva neľahkú úlohu - rovnako pre ženy, ktorým často chýba nápad na darček pre muža, blízkeho ich srdcu. Aký by mal byť darček pre chlapa? Aký praktický darček by ste mali vybrať na sviatky, narodeniny alebo meniny svojmu manželovi, otcovi, bratovi alebo priateľovi? Ponúkame hrsť inšpirácii!

Darček pre elegantného muža - kožená galantéria

Chcete prekvapiť svojho milovaného muža, ale neviete, aký výnimočný darček pre neho vybrať? Osvedčeným darčekom bez ohľadu na príležitosť a vek obdarovaného bude nadčasová kožená galantéria. Skvelou voľbou môže byť kabelka - kožená aktovka, ktorá sa stále častejšie objavuje v pánskych štylizáciách do práce. Vzhľadom na to, že ide o bodku nad i k oblečení do kancelárie, sú aj mimoriadne praktické - vďaka veľkej kapacite a ďalším priehradkám a vreckám sa do nich zmestia potrebné dokumenty, notebook a ďalšie drobnosti. Perfektnou voľbou sú kufríkové tašky, ktoré je možné nosiť nielen v ruke, ale v prípade potreby aj na ramene. Dôležité je, aby bol popruh takejto tašky nastaviteľný. 

Pánska taška čiernej alebo hnedej farby, vyrobená z kvalitnej kože, bude pre neho jedinečným darčekom. Nielenže bude dobrým doplnkom každodenného života, ale dodá charakter pánskym štylizáciám - či už tým s oblekom v hlavnej úlohe, ako aj smart casualovým súpravám. Taška v kombinácii s elegantnými topánkami, akými sú napríklad pánske čižmy, urobí každú štylizáciu jedinečnou. Milovníkov mestskej módy poteší aj praktický batoh, šikovná ľadvinka alebo malé puzdro na telefón.

Praktický darček pre neho - pánska peňaženka

Kožená peňaženka je už dlhší čas vizitkou moderného muža. Doplnok vyrobený z vysokokvalitnej kože, dokonale zdôrazňuje jedinečný mužský štýl a triedu. Je to dobrý dôvod, prečo vybrať praktickú peňaženku ako jedinečný darček pre neho. Aká bude najlepšia? Ideálna pánska peňaženka na darček je taká, ktorá okrem kvalitného materiálu použitého na výrobu zaujme aj svojou funkčnosťou. V tejto záležitosti je kľúčová veľkosť - je dobré, aby sa pánska peňaženka ľahko zmestila do vrecka nohavíc. 

Dobrou voľbou pre pánov, ktorí so sebou nosia iba platobnú kartu, bude tenká peňaženka. Je tiež dôležité, aby jedinečný darček pre neho, akým je peňaženka, bol vybavený pevným zapínaním, ktoré zaručuje bezpečnosť jeho používania. Najpopulárnejšie farby pánskych peňaženiek sú čierna, hnedá a možno aj námornícka modrá, ktoré sa hodia k väčšine outfitov. 

Univerzálne nápady na darčeky pre neho - opasok a ponožky

Pri hľadaní univerzálneho darčeka pre milovanú osobu alebo iného muža blízkeho srdcu môžeme venovať pozornosť aj rôznym doplnkom. Medzi nimi bude ideálny ako darček napríklad pánsky kožený opasok, ktorý je často označovaný ako praktický pánsky šperk. Praktický doplnok udrží nohavice na správnom mieste a zároveň dodá štylizácii výnimočne estetický výraz. Je nevyhnutné, aby bol opasok vyrobený z kože, ktorá zaručuje štýlový vzhľad a odolnosť po celé roky. 

Okrem opasku môžete pri výbere darčeka pre muža pomyslieť rovnako o ponožkách. V závislosti od štýlu, v ktorom sú zrobené, môžu zdôrazniť elegantný charakter štylizácií alebo byť výrazom zmyslu pre humor. V chladnejších mesiacoch budú ako darček perfektné aj rukavice alebo pánsky šálik, poskytujúce tepelný komfort a módny vzhľad. 

Darčeková klasika - módne pánske tričko ako darček

Aký výnimočný darček pre neho ešte môžeme dať pre nás dôležitému mužovi? Pre mužov, ktorí ocenia pohodlie oblečenia a radi experimentujú s módou, bude trefa do čierneho aj pánske tričko ako darček. Jednoduché, nenápadné tričká z odolnej bavlny sú základom väčšiny každodenných štylizácií, každodenných aj pre špeciálne príležitosti. Farebné tričká a štýlové polokošele skvelo pasujú k pánskym džínsom a chinos nohaviciam. Základné tričká je možné nosiť pod bezchybnou košeľou na obchodné rokovania alebo rodinné oslavy.   

Výnimočný darček pre neho - akým darčekom by ste sa mali vyhnúť?

Muži milujú praktické darčeky. Výnimočný darček pre neho by preto mal byť hlavne užitočný. Nemenej dôležitý je pritom štýl života a preferencie obdarovaného. Hoci efektné farebné ponožky oslovia kancelárskeho pracovníka, ktorý nie je povinný používať formálny dress code, môžu sa ukázať ako nevhodné pre osobu, ktorá má vysoké postavenie a vyhýba sa takýmto efektným kúskom oblečenia. 

Na zozname zakázaných darčekov sa nachádzajú takisto tie, ktoré odkazujú na hmotnosť alebo vek príjemcu. Parfum je dar, ktorý bude fungovať, iba ak veľmi dobre poznáme vkus toho druhého. Podľa povier by ste nemali dávať ako darček hodinky, ktoré sú predzvesťou rozchodu alebo ukončenia vzťahu - táto rada je však len pre ľudí, ktorí v povery veria.

Darček, ktorý sa šikovne hodí k príležitosti a preferenciám, obdarovaného určite poteší. Značka Wojas Vám môže pomôcť vybrať perfektný darček. V ponuke nášho obchodu predstavujeme široký sortiment darčekových inšpirácií, ako je pánska peňaženka, opasok, kabelka, šál alebo tričko pre skutočne elegantného muža!

Originálny darček pre ňu. Čo stojí za to dať žene ako darček?
Poprzedni
Originálny darček pre ňu. Čo stojí za to dať žene ako darček?
Topánky na vysokej podrážke. Neo-grunge je späť
Następny
Topánky na vysokej podrážke. Neo-grunge je späť