Wpisz i naciśnij enter

Štylizácie na krst. Pozrite sa, čo si obliecť a inšpirujte sa

Štylizácie na krst. Pozrite sa, čo si obliecť a inšpirujte sa

Krst je jedinečná slávnosť, počas ktorej zohráva dôležitú úlohu každý prvok – od obradu, cez výzdobu, až po oblečenie hostí a rodičov. Premýšľate, čo si obliecť na krst, aby ste vyzerali elegantne a vhodne na danú príležitosť? Tu sú naše propozície na štylizácie na krst pre hostí a matku pokrsteného dieťaťa.

Štylizácie na krst - propozície pre hostí

Objavila sa vo Vašom kalendári udalosť zvaná krst? Štylizácie na túto príležitosť by mali spájať komfort a eleganciu. Najlepšie je staviť na klasické kombinácie – to však neznamená, že oblečenie na krst nemožno držať v aktuálnych trendoch.

Štylizácie na krst
Štylizácie na krst

Klasická štylizácia s šatami

Ako sa obliecť na krst ako hosť? Najlepšie je staviť na elegantnú, no zároveň decentnú štylizáciu. Vynikajúcou voľbou budú klasické šaty po kolená v decentných, pastelových farbách. K šatám môžeme zvoliť elegantné topánky - môžu to byť sandále na podpätku v telovej farbe, ktoré zdôraznia elegantný charakter štylizácie. 

Ako sa obliecť na krst ako hosť

Dámsky oblek

Ako sa obliecť na krst, ak chcete zostať pevne v trendoch? Stavte na dámsky oblek v mätovej alebo pastelovej ružovej – je to absolútny hit tejto sezóny! Celok môžete doplniť dámskymi mokasínami alebo lodičkami s jemným podpätkom a kabelkou v telovej farbe na jemnej retiazke. 

Ako sa obliecť na krst ako hosť

Štylizácia na horúce dni

Ak premýšľate, ako sa obliecť na krst ako hosť, ak je naozaj horúco, odporúčame štylizáciu s maxi šatami v pastelovej farbe. V kombinácii s pletenou kabelkou, ktorá je túto sezónu v móde, získate štylizáciu, ktorá okúzli. Celok skvele doplnia sandále na podpätku. Pre väčšie pohodlie si môžete vybrať model so širším stĺpikom - noha získa stabilnú základňu. Tejto sezóne vládnu sandále s jemným zdobením. Odporúčame najmä modely s jemnou prackou z ponuky Wojas, ktoré oživia celú štylizáciu.

Ako sa obliecť na krst

Čo si obliecť na krst? Štylizácie pre matku dieťaťa

Ako sa obliecť na krst ako matka? Pre matku pokrsteného dieťaťa je to nielen výnimočný, ale aj emotívny deň. V tomto prípade je najlepšie zvoliť outfit, ktorý bude nielen elegantný, ale aj pohodlný. 

Ako sa obliecť na krst
Ako sa obliecť na krst ako matka

Štylizácia s maxi šatami

Ako sa obliecť na krst svojho dieťaťa? Vynikajúcou voľbou budú dlhé, ľahké šaty zo vzdušnej látky pastelovej farby alebo v odtieňu béžovej. Vyberte si priedušný materiál, v ktorom sa budete cítiť pohodlne. K tomu zvoľte elegantné, ale pohodlné topánky – môžu to byť napríklad baleríny alebo sandále na neveľkom podpätku. K maxi šatám budú skvele pasovať aj jemné sandále na platforme od Wojas. Nielenže krásne zdôraznia celú štylizáciu, no poskytnú aj komfort potrebný v tento významný deň. Módnym hitom tejto sezóny sú navyše kliny a platformy. Čo sa týka doplnkov, odporúčame jemnú bižutériu a malú, elegantnú kabelku, ktorá bude perfektným doplnkom štylizácie. 

Ako sa obliecť na krst ako matka

Zostava v štýle boho

Ak rozmýšľate nad tým, v čom ísť na krst svojho dieťaťa, zvážte kombináciu blúzky so sukňou. V tejto sezóne sú takéto zostavy veľmi módne. Jemná blúzka v boho štýle v kombinácii s maxi ceruzkovou sukňou je dokonalou štylizáciou na tento typ príležitosti. Všetko to môžete doplniť sandálikmi na plochej podrážke - tými s ozdobnými prúžkami alebo pohodlnými balerínami v telovej farbe. 

Ako sa obliecť na krst svojho dieťaťa

Dámsky oblek a mokasíny

V našich propozíciách, ako sa obliecť na krst ako matka dieťaťa nesmie samozrejme chýbať oblek! Ide o jeden z najjasnejších trendov tohto roka a krstiny sú skvelou príležitosťou, ako to využiť. Na krst dieťaťa je najlepšie vybrať oblek v jasných, pastelových farbách. V horúcich dňoch môžete staviť na štylizáciu založenú na oblekových nohaviciach, v kombinácii s košeľou a mokasínami. Celé to môžete doplniť kabelkou vo tvare bagety, ktorá je v tejto sezóne v móde, a je nielen štýlová, ale aj priestorná.

Ako sa obliecť na krst svojho dieťaťa

Klasika a elegancia

Ako sa obliecť na krst dieťaťa, ak Vám záleží na elegantnom a klasickom štýle? V našom zozname nemôže chýbať propozícia s vypasovanými midi šatami, ktoré skvele doplnia ihličkové podpätky. Táto veľmi ženská štylizácia je skvelou voľbou pre ženy, ktoré sa cítia dobre v topánkach na vysokom podpätku. Nezabúdajte, že aj v takýto významný deň je dôležité pohodlie. Perfektným doplnkom k takémuto outfitu budú jemné šperky a elegantná kabelka na retiazke.

Ako sa obliecť na krst svojho dieťaťa
obliecť na krst ako matka

Dúfame, že tieto návrhy rozptýlia Vaše pochybnosti o tom, ako sa obliekať na krst. Odporúčame klasické a minimalistické štylizácie, ktoré budú vhodné pre túto výnimočnú príležitosť. Stavte na decentné farby a vyhnite sa krikľavým vzorom a predovšetkým – pamätajte na pohodlnú obuv.

Pozrite si tiež náš článok, v ktorom radíme, ako sa obliecť na prvé narodeniny dieťaťa.

Ako sa obliecť na pracovný pohovor? Spoznajte najdôležitejšie pravidlá
Poprzedni
Ako sa obliecť na pracovný pohovor? Spoznajte najdôležitejšie pravidlá
Aké topánky sa hodia k hnedým šatám?
Następny
Aké topánky sa hodia k hnedým šatám?