Wpisz i naciśnij enter

Aké topánky si vybrať s čiernymi pančucháčmi?

Aké topánky si vybrať s čiernymi pančucháčmi?

Čierne pančuchové nohavice sú dôležitým prvkom v štylizáciách žien po celom svete. Sú tým, čo dáva nášmu outfitu výraz a dokonale ladí so zvyškom šatníka a vytvára klasické a nadčasové kombinácie. Existuje veľa pochybností o tom, ktoré topánky s čiernymi pančucháčmi budú dobrou voľbou, preto sa ich v dnešnom príspevku pokúsime rozptýliť.

Akú farbu topánok si vybrať s čiernymi pančucháčmi? Sprievodca farbami

Spoľahlivou a najznámejšou kombináciou sú samozrejme čierne pančucháče a topánky rovnakej farby. Niet sa čomu čudovať – nadčasová čierna dodáva štylizácii elegantný nádych, hodí sa takmer na každú príležitosť a zároveň sa drží v minimalistickom tóne. Čierny základ je tiež výborným manévrovacím priestorom z hľadiska výberu vrchnej časti štylizácie, kde máme k dispozícii svetlé svetre, červené blúzky alebo pastelové topy.

Náš výber však nemusí byť obmedzený len na čiernu! Béžové alebo biele topánky s čiernymi pančuchami sú veľmi dobrý nápad! Len sa musíme na našu štylizáciu pozrieť ako na celok a uistiť sa, že farba sa objaví aj v inom prvku šatníka.  

Príklad? Čierne pančuchové nohavice v kombinácii s béžovými členkovými topánkami, čiernou sukňou a ladiacim telovým svetrom, doplnené o krémovú kabelku! 

Pri skladaní štylizácie môžeme smelo siahnuť aj po výraznejších farbách: hnedé či dokonca červené topánky s čiernymi pančucháčmi v kombinácii s vhodnými doplnkami nám umožnia vytvoriť výrazný a harmonický outfit.

modré šaty s čiernymi pančuškami a čiernymi čižmami

Aké topánky sa hodia k čiernym pančuchám na jeseň a zimu?

Jesenné a zimné počasie praje noseniu pančuchových nohavíc a štylizácie, v ktorých ich vidíme obklopené šatami a kabátmi, v tomto období doslova vládnu uliciam.

V chladných mesiacoch do štylizácií ochotne zaraďujeme členkové topánky a čižmy, ktoré nás nielen účinne ochránia pred chladom, ale dodajú našim outfitom štýl.

Čierne dámske členkové topánky na podpätku v kombinácii s tmavými pančucháčmi a šatami sú štylizáciou, ktorá bude fungovať za každých okolností. Klasické modely obuvi sú dobrou voľbou pre milovníčky nadčasovej elegancie. Ak však chceme našu štylizáciu rozbiť a dodať jej trochu rock'n'rollový charakter, oplatí sa staviť na topánky s masívnou podrážkou. V kombinácii s koženou bundou a ženskými šatami získate outfit, ktorý je už niekoľko sezón v najhorúcejších trendoch.

styling s čiernymi pančucháčmi a čiernymi topánkami na vysokom podpätku

Perfektnými topánkami k čiernym pančuchám na jeseň alebo zimu sú samozrejme čierne dámske čižmy. Niektoré dámy čakajú celý rok, kým skombinujú túto nesmrteľnú klasiku so šatami a štýlovým kabátom. Niet sa im čo čudovať! Pančuchové nohavice, kožené čižmy a dobre strihaný vrchný odev je kombinácia, v ktorej nielen štýlovo vyzeráme, ale sa aj skvele cítime.

Na jeseň a v zime sa oplatí siahnuť aj po kovbojských čižmách, najlepšie v odtieňoch hnedej a béžovej, obohatených o ozdobné prvky či strapce. Sú to perfektné topánky k čiernym pančuchám, ktoré nám umožnia vytvoriť jednu z najmódnejších štylizácií nadchádzajúcej sezóny. Milovníčkam hrania sa s módou sa môže páčiť nápad doplniť štylizáciu o trenčkot a priestrannú kabelku.

styling s čiernymi pančucháčmi a čiernymi topánkami nad kolenástyling s čiernymi pančucháčmi a čiernymi čižmami

Aké topánky si vybrať s čiernymi pančucháčmi na jar a leto?

Návrhári nám dali jasne najavo, že sezóna pančuchových nohavíc nekončí ani s koncom zimy. Vysoké podpätky a tmavé pančuchové nohavice sú nadčasovým kompletom, ktorý si ženy po celom svete už roky vyberajú na významné príležitosti a slávnostné večere.

Na jar a v lete však môžeme smelo kombinovať s čiernymi pančucháčmi aj baleríny. Topánky, ktoré sme si zamilovali vďaka Parížankám, budú perfektným doplnkom štylizácií na teplejšie dni. Práve vďaka nim celok získa decentný výraz. Béžové baleríny budú tiež dobrým nápadom, ak hľadáte svetlé topánky k čiernym pančucháčom. V kombinácii so vzdušnými, ľahkými šatami vytvoríte kombináciu s mierne romantickou, no stále klasickou farbou. 

Perfektné topánky k čiernym pančuchám ako na deň, tak aj na špeciálne príležitosti sú, samozrejme dámske mokasíny! Čoraz odvážnejšie ich zaraďujeme do ležérnych štylizácií, no v kombinácii s tmavými pančucháčmi nás nesklamú ani na významných galavečeroch či slávnostnej večeri. V lete či na jar ich môžeme smelo nosiť aj v spoločnosti módnych sukní-nohavíc, ktoré spájajú pohodlie a štýlový vzhľad.

Dúfame, že sa nám s čiernymi pančucháčmi podarilo vyvrátiť najväčšie mýty súvisiace s topánkami a dúfame, že vytvoríte módne a odvážne kombinácie. Ak Vás zaujímajú ďalšie módne inšpirácie, pozrite si náš článok, v ktorom píšeme o tom, aké topánky sa hodia k čižmám nad kolená.

Aké topánky sa hodia k culottes?
Poprzedni
Aké topánky sa hodia k culottes?
Aké topánky si vybrať so zlatými šatami?
Następny
Aké topánky si vybrať so zlatými šatami?