Wpisz i naciśnij enter

Klasika vždy v móde. Pozrite si dámske kabelky Wojas!

Klasika vždy v móde. Pozrite si dámske kabelky Wojas!

Klasické kabelky - elegantné aj každodenné sú jedným z vlajkových produktov značky Wojas. Pozrite si klasické dámske kabelky z našej ponuky a vyberte si ten najlepší model do práce alebo na špeciálnu príležitosť. Garantujeme, že si naše kolekcie zamilujete!

Klasické kabelky - hnedé, odtiene sivej alebo čierne? Výber je na Vás

Ženy po celom svete si klasické kabelky Wojas zamilujú na prvý pohľad. Naši dizajnéri sa všemožne snažia zabezpečiť, aby elegantné kabelky boli rovnako krásne ako aj odolné. Kladieme veľký dôraz na pozornosť venovanú detailom a je pre nás tiež veľmi dôležitá povrchová úprava kabeliek. Našou úlohou je poskytnúť Vám produkt vysokej kvality, a je len na Vás, či bude lepšia klasická čierna kabelka, alebo zvolíte univerzálnu hnedú alebo odtiene sivej.

Farbu kabelky treba v prvom rade prispôsobiť danej príležitosti. Večerné modely sú vyhradené pre elegantné recepcie, zatiaľ čo veľké klasické kožené kabelky sa dajú nosiť každý deň - na stretnutia s priateľmi, do práce aj na univerzitu. Čo ešte ovplyvňuje výber farby kabelky? Typ štylizácie. Najuniverzálnejšia je čierna - táto farba vyzerá skvele ako v kombinácii s obchodnými outfitmi, tak elegantnými, dá sa nosiť aj na dennej báze.

@kascaa

Klasické čierne dámske kabelky - ideálne pre každodenné použitie

Klasická dámska čierna kabelka je najčastejšie voleným typom kabelky. Vysoká popularita čierneho príslušenstva je spôsobená predovšetkým jeho univerzálnosťou. Čierne kabelky sa hodia k väčšine štylizácií bez ohľadu na ročné obdobie. Do práce si môžete zvoliť priestrannú kabelku z lícovej kože so striebornými akcentmi, na príležitostné stretnutie poslúži o niečo extravagantnejší model, imitujúci kožu krokodíla. Zatiaľ čo na nákupy budete potrebovať veľkú koženú dámsku kabelku s dlhým popruhom na rameno. Priestranná a praktická, zmestí sa do nej všetko, čo potrebujete.

Klasické hnedé dámske kabelky - s ich pomocou môžete vytvoriť jedinečnú štylizáciu

Klasické kabelky Wojas sú k dispozícii aj v iných farbách ako čierna, napríklad v rôznych odtieňoch hnedej. Dopnúť jarné štylizácie na posledný gombík Vám pomôžu elegantné kabelky v gaštanovej hnedej alebo tiež kožené dámske kabelky prechádzajúce do ryšavej. Ak chcete získať klasický vzhľad noste bielu košeľu a čierne nohavice so zlatými doplnkami. Bižutéria bude perfektne ladiť s farbou kabelky. Ďalším nápadom na štylizáciu je svetlý sveter, napr. veľmi módny zapínací sveter, úzke nohavice jesennej farby a čierne vysoké podpätky. Povinným doplnkom outfitu bude hnedá kabelka.

Hnedé dámske kabelky si horlivo vyberajú romantičky a milovníčky retro štýlu. Zároveň však pasujú aj k obchodným štylizáciám. V ponuke obchodu Wojas nájdete rôzne modely vhodné pre každú príležitosť - od malých tašiek na nevyhnutné veci, cez tzv. nákupné tašky, až po mimoriadne praktické kabelky kufríky. Ak hľadáte náhradu za poškodenú aktovku, určite musíte vyskúšať klasické dámske kabelky Wojas. 

@patricialehmann

Klasické kabelky - v lete používajte odtiene sivej a béžovej

Elegantné dámske kabelky Wojas môžete nosiť aj v lete. V tomto ročnom období si naše klientky vyberajú najmä modely v rôznych odtieňoch sivej a béžovej. Klasické dámske kabelky svetlých tónov veľmi dobre ladia so vzdušnými šatami a sukňami. Vďaka veľkému počtu vreciek sú mimoriadne praktické a navyše vyzerajú nádherne a zdôrazňujú opálenie. Medzitým malá kabelka v tvare polmesiaca pomôže dosiahnuť elegantný letný outfit - pre spektakulárny efekt si stačí obuť svetlé vysoké podpätky, čiernu sukňu a ľahkú vzdušnú blúzku.

@karolina_motylewska

Klasické dámske kabelky - pre odvážnych

Klasika nie je vôbec nudná. V ponuke obchodu Wojas nechýbajú ani elegantné kabelky výrazných odtieňov, napr. červené alebo gaštanové. Stojí za to kombinovať tieto typy farieb s čiernou, napr. s večernými šatami. Vďaka červenej dámskej kabelke môžete tiež efektívne oživiť aj obchodný vzhľad. Bude to vyzerať skvele v kombinácii s čiernobielym alebo sivým sakom.

Elegantné večerné kabelky

Klasické elegantné kabelky sú produktom, ktorý nemôže chýbať v ponuke Wojas. Našim klientom ponúkame krásne malé kabelky, do ktorých sa zmestia všetky potrebné drobnosti - kľúče, doklady a telefón. Veľmi populárne sú najmä klasické čierne dámske kabelky. Táto farba sa perfektne hodí k takmer každej štylizácii, vrátane predovšetkým večerného stretnutia alebo špeciálnej udalosti. Pre ženy, ktoré rady priťahujú pozornosť, ponúkame modely so zaujímavými detailmi, napr. farebné vložky z velúrovej kože. K dispozícii sú tiež neobvyklé kabelky vyrobené z vysoko kvalitnej lícovej kože, zavesené na dlhej retiazke. Dajú sa nosiť ako na predlaktí, tak cez rameno a týmto spôsobom zdôrazniť slávnostnú povahu outfitu.

Ako nosiť dámske mokasíny? Elegantné a ležérne štylizácie
Poprzedni
Ako nosiť dámske mokasíny? Elegantné a ležérne štylizácie
Prehľad dámskych formálnych topánok na jar
Następny
Prehľad dámskych formálnych topánok na jar